Jelle van Es
Jelle van Es Games 24 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

The Division 2: Episode 1 is vanaf nu beschikbaar (maar…)

The Division 2 is wat mij betreft één van de leukere games die dit jaar is uitgekomen. Er valt genoeg in te beleven en het is ideaal om samen met vrienden in los te gaan en het op te nemen tegen de vele vijanden die in de game te vinden zijn. Mocht je de game nog met plezier spelen, dan hebben we goed nieuws. Iedereen die in bezit is van Year 1 Pass kan nu losgaan. Heb je dat niet? Dan moet je een weekje wachten en kun je op 30 juli los. En oh ja: de uitbreiding is gratis.

Maak kennis met The Division 2 Episode 1

In The Division 2 Episode 1 krijg je redelijk wat nieuwe content. Zijn zijn er twee nieuwe hoofdmissies om mee los te gaan. De eerste is Manning National Zoo. Daar heeft Emeline Shaw, de leider van de Outcasts, zich teruggetrokken naar haar nederlaag op Roosevelt Island. Het is aan jou om door een reeks aan obstakels en uitdagingen te vechten om bij haar te komen en haar uiteindelijk te stoppen. De tweede hoofdmissie is Camp White Oak. Daar krijg je te maken met de Black Tusks en zijn leider, die zich in het bos hebben verscholen. Ook hier is het aan jou om in te grijpen.

Bovenop de nieuwe missies krijg je in The Division 2 Episode 1 met Expedition een nieuwe modus. Zoals de naam al doet vermoeden ga je hier op expeditie buiten Washington DC om op die manier compleet nieuwe locaties aan te doen en het op te nemen tegen nieuwe uitdagingen. Volgens de maker vind je hier dingen die je nergens anders kunt gaan vinden en dat moet het lang interessant maken. Andere nieuwe toevoegingen bestaan uit een nieuwe Classified Assignment, een zogenaamd Sheperd Reward Systeem waarbij de speler beloond wordt wanneer hij spelers in nood helpt en een nieuwe moeilijkheidsgraad voor de Operation Dark Hours raid.

The Division 2 Epsidode 1

Dus mocht je thuis een lekker airco-systeem hebben, dan kun je nu de hele dag losgaan met nieuwe content van The Division 2 Episode 1. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren. En hier lees je onze review van de game.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Division 2: Episode 1 is vanaf nu beschikbaar (maar…)
Sluiten