Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 okt 2019

The Division 2: Episode 2 is vanaf deze datum te spelen

Mocht je nog altijd fanatiek The Division 2 spelen, dan hebben we goed nieuws. Wanneer je in het bezit bent van de Year 1 Pass van de game, dan kun je op 15 oktober aan de slag met The Division 2: Episode 2.

The Division 2: Episode 2 heet Pentagon: The Last Castle. Op 22 oktober komt de uitbreiding uit voor alle andere spelers. Daarnaast heeft Ubisoft via een persbericht bekendgemaakt dat de game binnenkort gratis te spelen is.

The Division 2: Episode 2 komt op 15 oktober

Dat gratis weekend vindt plaats van 17 tot en met 20 oktober. In dat weekend kan iedereen de game gratis binnenhalen op de PlayStation 4, pc en Xbox One. Als je na dat weekend dan besluit dat de game iets voor je is, dan kun je hem aanschaffen en je voortgang bewaren. Dan ben je wellicht ook klaar om met de nieuwe content aan de slag te gaan. Een trailer van de nieuwe content vind je hieronder.

In Episode 2 – Pentagon: The Last Castle, de tweede episode van het gratis Year 1 contentplan, gaat het verhaal verder na de situatie in Washington D.C. nog verder geëscaleerd is: Black Tusk-strijders richten nog meer schade aan dan ooit tevoren. Het is aan de Agents van The Division om de geheimen van het zwaarbewaakte Pentagon te ontdekken voordat deze in de verkeerde handen vallen. Episode 2 bevat onder andere twee nieuwe hoofdmissies en een gloednieuwe Conflict PvP-modus.

The Division 2- Episode 2
The Division 2- Episode 2 (Bron: Ubisoft)

Ook krijg je een nieuwe specificatie in de vorm van de Technician en kunnen eigenaren met de Year 1 Pass aan de slag met nieuwe geclassificeerde opdrachten, wat exclusief voor hen is weggelegd. Mocht je nu al zoiets hebben van ‘hey, dat klinkt leuk’, dan is het goed om te weten dat de game vandaag de dag al voor minder dan drie tientjes te koop is. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
The Division 2: Episode 2 is vanaf deze datum te spelen
Sluiten