Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 apr 2020

The Division 2 krijgt een gratis trial-versie om te proberen

The Division 2 is een game die alweer een tijdje uit is. Begin dit jaar kreeg de game een interessante uitbreiding. De review van Warlords of New York kun je hier lezen. Mocht je nog altijd twijfel of The Division 2 een game voor jou is, dan hebben we goed nieuws.

Want Ubisoft heeft besloten om The Division 2 te voorzien van een trial-versie. En dat is er één die niet tijdelijk of een weekend te spelen is. Nee, deze is er voor altijd, zodat je voor het kopen van de game goed kunt kijken of de game iets voor jou is.

The Division 2 komt met gratis trial
Het is overigens niet voor het eerste dat uitgever Ubisoft gebruik maakt van een free trial om een gamer gratis kennis te laten maken met één van hun games. Eerder deed het bedrijf dat al met Ghost Recon Breakpoint, die niet hele goede reviews kreeg na zijn release. Maar bij The Division 2 is dat anders. Daar is men over het algemeen wel te spreken over de game. En de game kan ook wel een redelijk succes genoemd worden. Deze gratis versie moet er voor zorgen dat nog meer gamers kennis maken met de game.

The Division 2
Toffe actie (Afbeelding: Ubisoft)

Met de gratis trial van The Division 2 heb je de mogelijkheid om acht uur lang de game te verkennen. Daarbij kun je doorlevelen tot level acht. Het is dus echt bedoeld als een voorproefje. Clans en de in-game store zijn niet beschikbaar, maar de rest van de game moet er wel in zitten. De trial is beschikbaar op zowel de pc, PlayStation 4 als Xbox One. En het is ook mogelijk om de game coöperatief te spelen. Wanneer je besluit dat de game je tijd en geld waard is, dan neem je je voortgang bij aankoop van de game gewoon mee. Op die manier is het dus echt een interessant begin.

Reageer op artikel:
The Division 2 krijgt een gratis trial-versie om te proberen
Sluiten