Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 3 september 2020

The Division 2 krijgt een wolkenkrabber met 100 etages

The Division 2 is een game waar wij veel lol mee hebben gehad, maar die op het gebied van end-game content niet echt de dingen bracht waar we op hadden gehoopt. In een nieuwe update is bekendgemaakt dat er straks een flinke wolkenkrabber in komt.

Dit werd bekendgemaakt tijdens een livestream voor The Division 2, waarin verschillende updates werden aangekondigd. De update heet Summit en wordt gratis beschikbaar gesteld voor iedereen die Warlords of New York bezit.

The Summit in The Division 2

In de video zie je hoe de nieuwe modus wordt aangekondigd in The Division 2. Daarvoor moet je even doorspoelen naar minuut negen om het te zien. Het is een nieuwe PVE-modus. Daarin kom je terecht in een wolkenkrabber met 100 etages. Elke tiende etage kent een baasgevecht. Wanneer je die verslaat, dan kun je vervolgens vanaf de etage boven dat baasgevecht verder gaan met je voortgang. Dus level 11, 21, 31 en ga zo maar door. Op die manier hoef je dus niet alles in één ruk doorspelen en kun je zelf bepalen waar je wilt beginnen.

The Summit in The Division 2 moet er voor zorgen dat spelers voor een langere tijd lol hebben met de game. Elke keer dat je een nieuw potje begint, krijg je te maken met nieuwe vijanden en uitdagingen. Het wordt zeg maar willekeurig aangemaakt, waardoor het telkens een verrassing moet zijn. Daarnaast is het zo dat de moeilijkheidsgraad langzaam, maar zeker oploopt. Zeker in de hogere etages zul je het moeilijk krijgen, maar is het ook mogelijk om daar dan betere gear te vinden. De modus is in je eentje te spelen, maar ook samen met vrienden in de cooperatieve modus.

Basisgame is gratis

Mocht je The Division 2 nog niet hebben, dan is het mogelijk om de game nu gratis te scoren. Dat is dan wel de pc-versie, maar als je dat voor 8 september doet, dan blijft de game voor altijd voor jou gratis. Mocht je dan deze nieuwe update willen spelen, dan moet je nog wel even upgraden naar de Warlords of New York-uitbreiding. Wat wij daarvan vinden lees je hier.

Reageer op artikel:
The Division 2 krijgt een wolkenkrabber met 100 etages
Sluiten