The Division krijgt grote update én is dit weekend gratis

The Division is een game die alweer bijna twee jaar geleden uitkwam. Het is een shooter met RPG-elementen, waar jij terecht komt in New York nadat er een gevaarlijk virus is uitgebroken. Het is game die ideaal is om met vrienden te spelen en zo goed samen te werken en missies te voltooien. En nu zijn er twee extra redenen om op de game te duiken.

De eerste reden is dat de game vanaf 7 tot en met 10 december kan iedereen de game gratis spelen. Er is dan een zogenaamde free weekend, waarbij de game gratis te spelen is op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een ideaal moment om dan samen met je vrienden los te gaan en te kijken of de game iets voor je is. Als je na het weekend besluit om de game aan te schaffen, dan kun je dat met korting doen en neem je bovendien je voortgang mee. Een mooie win-win situatie.

Daarnaast is de game nu voorzien van een grote update. De zogenaamde 1.8 Update brengt met de West Pier een nieuw gebied en een hoop aanpassingen. Zo zijn er twee nieuwe gamemodi, die uitgever Ubisoft als volgt beschrijft:

The Division 1.8 – Resistance (PvE-modus)

In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.

The Division 1.8 – Skirmish (PvP-modus)

In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.

The Division 1.8 Screenshots

the division

Dus als je dit weekend nog geen plannen had, dan weet je wat je te doen staat! Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze speciale gamingpagina.

Reageer op artikel:
The Division krijgt grote update én is dit weekend gratis
Sluiten