Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 jan 2020

Volgende The Elder Scrolls Online-uitbreiding draait om Skyrim

Eén van de populairste games van de afgelopen tien jaar is The Elder Scrolls V: Skyrim. Nadat de game vele malen op verschillende platformen is uitgebracht, speelt het gebied een belangrijke rol in de nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online.

Dit jaar draait het in The Elder Scrolls Online om content die wordt samengevat in de vorm van The Dark Heart of Skyrim. Dit nieuwe seizoen begint op 18 mei en loopt dan in verschillende onderdelen het hele jaar door.

The Elder Scrolls Online focust zich op Skyrim

Binnenkort kun je in de game aan de slag met het eerste gedeelte van de game. Het gaat om Harrowstorm. Wanneer deze precies verschijnt, dat is niet helemaal duidelijk, maar het zou om binnenkort gaan. De echt grote uitbreiding is echter The Elder Scrolls Online: Greymoor. Deze verschijnt op 18 mei op de pc en op 2 juni op de PlayStation 4 en Xbox One. Deze wordt onder andere als fysiek product uitgebracht. Op die manier kun je als nieuwkomer ook gelijk met de nieuwe content aan de slag.

The Elder Scrolls Online skyrim
De uitbreiding voor The Elder Scrolls Online (Bron: Bethesda)

Met de komst van The Elder Scrolls Online: Greymoor heb je de mogelijkheid om het Westelijke gedeelte van Skyrim te verkennen. Zo kun je je uiteindelijk opmaken voor een gebied genaamd de Blackreach cavern. Het hoofdverhaal zou je zo’n dertig uur moeten bezig houden. Net als in het originele Skyrim zal het een gebied zijn met veel sneeuw. Na deze uitbreiding komen vervolgens in het derde en vierde kwartaal nog verdere uitbreidingen uit. Met deze aankondiging is er ook een eerste cinematische trailer vrijgegeven, waarin de rol van de vampieren centraal staan. Deze kun je hieronder bekijken.

Ook heeft uitgever Bethesda laten weten dat The Elder Scrolls Online: Greymoor nieuwe gameplay-systemen introduceert. Zo kun je het met een groep gaan opnemen tegen de magische Harrowstorms of kun je op verschillende plaatsen artefacten verzamelen met het Antiquities-system. Door dat te doen ontdek je de verborgen geschiedenis van Tamriel en speel je nieuwe voorwerpen vrij.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Volgende The Elder Scrolls Online-uitbreiding draait om Skyrim
Sluiten