admin
admin Tech 24 aug 2018

‘The End of the F***ing World’ krijgt een tweede seizoen op Netflix

In een wereld vol dertien in een dozijn series is het altijd lekker om verrast te worden. Dat is precies wat The End of the F***ing World deed. Op het eerste oog lijkt het misschien niet meer dan een grove serie over tieners die worstelen met volwassen worden, maar de Britse Netflix serie is zo veel meer dan dat. Het bleek een uniek stukje verhaalvertelling vol donkere humor en een uitstekend verhaal, en die is nog niet ten einde

Vandaag werd namelijk bekend gemaakt dat The End of the F***ing World een tweede seizoen gaat krijgen. Netflix en Channel 4, die de serie samen maken, hebben besloten om de serie voor te zetten. Heel verrassend is dat niet. The End of the F***ing World werd namelijk goed bekeken en kreeg veel lof van de kenners. Lange tijd had de serie een 100% score op Rotten Tomatoes en is inmiddels Certified Fresh met 98%.

Nieuw seizoen, zelfde schrijver

Mocht je deze unieke serie nog niet gezien hebben en wil je weten waarom iedereen er zo enthousiast over is? Klik dan hier voor ons uitgebreide artikel over The End of the F***ing World voor meer achtergrondinformatie. Zijn cijfers niet genoeg om je te overtuigen? Klik dan hier om te lezen waarom ondergetekende helemaal idolaat is van deze fantastische serie.

Wat er gaat gebeuren in het tweede seizoen is nog niet bekend. Ook de cast is nog één groot vraagteken. Toch is er één belangrijke naam die al wel bevestigd is en dat is die van Charlie Covell. Hij is de maker en schrijver van het eerste seizoen en gaat dus ook het vervolg twee voor zijn rekening nemen. Hierin wordt hij bijgestaan door Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Charlie Covell, Dominic Buchanan en Jonathan Entwistle.

The End of the F***ing World op Netflix

Wanneer dit bijzondere avontuur verder gaat is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, aangezien het eerste seizoen een soort van cliffhanger kende die het verhaal toch mooi afrondde. Geen idee wat we daar mee bedoelen? Ga dan heel snel het eerste seizoen bingen op Netflix. Dat doe je in een dag, want binnen drie uur heb je alle afleveringen al gebinged.

Reageer op artikel:
‘The End of the F***ing World’ krijgt een tweede seizoen op Netflix
Sluiten