Warner Bros. bevestigt The Flash en komt met releasedatum

Een DC project dat door veel mensen doodverklaard was heeft nu ineens weer een teken van leven vertoond. Er is namelijk een releasedatum bekendgemaakt voor de langverwachte solofilm rondom superheld The Flash. Het project staat gepland om op 1 juli 2022 te verschijnen.

Dit werd bekend nadat een journalist van The Hollywood Reporter enkele releasedata van aankomende Warner Bros. projecten op Twitter deelde.

The Flash film verschijnt op 1 juli 2022

De film rondom het personage van Ezra Miller heeft meerdere namen in de roulatie gehad. Er werden de afgelopen tijd regelmatig nieuwe schrijvers en regisseurs aangekondigd, om het project vervolgens weer te verlaten. De meest recente regisseur die in beeld kwam is Andy Muschietti, die eerder de nieuwe IT film maakte. Zover wij weten is hij nog steeds bij het project betrokken.

The Flash DC superhelden
De door Ezra Miller gespeelde The Flash was eerder al te zien in Justice League | Bron: Warner Bros. Pictures

Ezra Miller was voor het eerst als The Flash te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice, waarin hij een klein rolletje had. In Justice League had de snelle superheld een groter aandeel en was hij lid van het gelijknamige team dat in de film centraal stond.

Naast The Flash werd ook de releasedatum van de vierde The Matrix film bekendgemaakt. Deze staat gepland om op 21 mei te verschijnen, op dezelfde dag als dat de nieuwe John Wick 4 uitkomt. Een leuk detail is dat beide films een hoofdrol hebben voor Keanu Reeves.

Meer DC films

The Flash is niet de enige film die DC de komende jaren gaat uitbrengen. Sterker nog, de superhelden franchise heeft momenteel maar liefst 7 nieuwe titels op de planning staan. De eerste DC film die gaat verschijnen is Birds of Prey, waarin Harley Quinn centraal staat. Vervolgens is het de beurt aan Wonder Woman 1984, waarvan onlangs de eerste trailer verscheen.

Een uitgebreid overzicht vind je in ons artikel met alle 5 DC films die in 2020 en 2021 verschijnen.

Reageer op artikel:
Warner Bros. bevestigt The Flash en komt met releasedatum
Sluiten