Deze bekende schrijver en regisseur zijn in beeld voor The Flash

Een beetje superheld heeft een eigen film. Vandaar dat na Aquaman en Wonder Woman ook The Flash aan de beurt gaat komen voor een solofilm. De vraag is alleen wanneer. Dit omdat het project alsmaar wisselt van regisseur en er ook nog geen script is waar de studio’s iets in zien. Al lijkt het er nu op dat er zowel een definitieve regisseur als scenarist aangenomen zijn.

The Flash: nieuwe regisseur en scenarist aangenomen?

Waar Marvel alsmaar nieuwe titels presenteert en zelfs een film opnieuw uitbrengt lijkt DC het een stuk rustiger aan te doen als het gaat om films. Shazam, de meest recente film, is alweer bijna 3 maanden oud en het eerstvolgende Joker verschijnt pas in oktober. Al zijn er gelukkig wel een hoop titels in productie.

Een van die projecten zou een solofilm rondom The Flash zijn, al bleken de opnames niet echt van de grond te komen. Er zijn namelijk al meerdere regisseurs bij het project betrokken geweest, maar allemaal zijn ze weer opgestapt. In de meeste gevallen vanwege de welbekende ”artistieke verschillen”.

The Hollywood Reporter beweert nu dat Andy Muschietti de film gaat regisseren. Deze man is met name bekend vanwege zijn werk aan de remake van Stephen King’s IT en het komende vervolg daarop. Gezien de onverwachte hoge kwaliteit van die film gaan wij er vanuit dat The Flash bij hem in goede handen is.

Daarbij zou het scenario gepend gaat worden door Christina Hodson, die ook de scripts voor Bumblebee en Harley Quinn film Birds of Prey geschreven blijkt te hebben.

Ezra Miller

Ondanks de alsmaar wisselende regisseur is de acteur die The Flash zou gaan spelen onveranderd gebleven. Het gaat hier om Ezra Miller, die de rol eerder al voor Justice League op zich genomen heeft.

Ook heeft hij een tijdje geleden een eigen script voor de film geschreven, met hulp van de bekende Grant Morrison. Warner Bros. heeft dit scenario overwogen, maar uiteindelijk toch verworpen.

Er is echter ook een serie rondom The Flash waarin de gelijknamige superheld door Grant Gustin gespeeld wordt.

Reageer op artikel:
Deze bekende schrijver en regisseur zijn in beeld voor The Flash
Sluiten