Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 29 jul 2019

The Handmaid’s Tale krijgt een vierde seizoen

Mocht je een groot fan zijn van The Handmaid’s Tale dan hebben we goed nieuws. In de Verenigde Staten wordt de reeks uitgebracht door de streamservice Hulu. En zij hebben bekendgemaakt dat de serie is verlengd en een vierde seizoen krijgt.

Een vierde seizoen voor The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale wordt in Nederland uitgezonden door Videoland en is na Temptation Island (temptatiiiiiiiion hoor ik nu gelijk) de belangrijkste reden om een abonnement op de service te nemen. De reeks wordt gezien als één van de betere series van de laatste jaren en kent miljoenen fans over de hele wereld.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op het gelijknamige boek dat de schrijfster Margaret Atwood in 1985 uitbracht. De reeks neemt je mee naar de Verenigde Staten die na heel wat problemen is veranderd in een theocratie. Daarin wordt de leider een soort van goddelijk gezien, zoals het geval was in bijvoorbeeld het Egyptische rijk. In die wereld hebben vrouwen geen rechten meer en worden ze uitgebuit als seksslaven. In deze Republic of Gilead maken we kennis met June die na twee seizoenen vna onderdrukking en vernederingen nu de handschoenen heeft uitgetrokken en een revolutie begint tegen hen die haar en de andere vrouwen in deze vreselijke positie heeft gebracht.

Momenteel is het derde seizoen beschikbaar en ook die wordt goed ontvangen. Dan is het eigenlijk logisch dat er een vierde seizoen gaat verschijnen. De grote vraag is echter wanneer deze komt. Wel wordt er in september een nieuwe show uitgebracht genaamd The Testaments. Ook dit is een serie die gebaseerd is op een boek van schrijfster Margeret Atwood en goed zou kunnen aansluiten bij hen die The Handmaid’s Tale een warm hart toe dragen. Heb je liever meer series die je wilt ontdekken op Netflix? Dan hebben we hier een handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Handmaid’s Tale krijgt een vierde seizoen
Sluiten