Netflix deelt eerst trailer voor The Irishman met Al Pacino

Er worden weleens films aangekondigd waarvan de cast zo veelbelovend is, dat dit eigenlijk al voldoende is om er naar uit te kijken. Een perfect voorbeeld hiervan is The Irishman, de aankomende misdaadthriller met niemand minder dan Al Pacino en Robert De Niro. We waren daarom ook blij dat gisteren eindelijk de eerste trailer werd aangekondigd. Uiteraard hebben we de video voor jullie bijgevoegd.

The Irishman trailer

Je zou denken dat we met titels als Aladdin, Avengers: Endgame en The Lion King het beste op filmgebied al gehad hebben, maar er komt nog meer aan. Naast dat over enkele weken de nieuwe Tarantino in de bioscoop verschijnt komt ook Netflix nog met een enorm veelbelovende titel, namelijk The Irishman.

Dit is de eerstvolgende film van de legendarische Martin Scorsese. Er werd gisteren eindelijk een eerste The Irishman trailer gedeeld. Je kunt deze hieronder bekijken.

De film heeft een hoofdrol voor Al Pacino, die we natuurlijk allemaal kennen van misdaadklassiekers als Scarface en The Godfather. Ook zijn tegenspeler Robert De Niro heeft ruime ervaring met het genre. Hem zagen we eerder al in Goodfellas, Casino en de tweede Godfather film. Daarnaast waren beide te zien in de uiterst spectaculaire actiefilm Heat. Het feit dat de acteurs nu eindelijk weer samen in een film te zien zorgt ervoor dat iedere filmliefhebber The Irishman in de gaten moet houden.

Alsof dat nog niet genoeg is doen ook Harvey Keitel en Joe Pesci aan The Irishman mee. Keitel was eerder te zien in Pulp Fiction en Pesci is met name bekend als een van de twee boeven uit Home Alone. Tevens was hij samen met De Niro in Goodfellas te zien.

Netflix release

De film zal vermoedelijk eind dit jaar op Netflix verschijnen. Daarnaast komt hij blijkbaar ook naar een aantal bioscopen, maar waarschijnlijk alleen in de Verenigde Staten.

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws omtrent The Irishman dan raden we je aan om ons Netflix overzicht in de gaten te blijven houden.

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerst trailer voor The Irishman met Al Pacino
Sluiten