Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 mei 2020

The Last of Us 2-gameplay is een must-see

Op 19 juni is het zover. Dan verschijnt The Last of Us 2 voor de PlayStation 4 en kunnen we hopelijk genieten van één van de beste games van dit jaar. Dit omdat het eerste deel geldt als een absolute klassieker.

Voordat het echter zover is, zond Sony gisteren een nieuwe State of Play uit die volledig in het teken stond van The Last of Us 2. En daarin hebben we heel wat toffe gameplay gezien, die echt de moeite waard is om te aanschouwen.

The Last of Us 2 gameplay

Eerlijk is eerlijk, deze The Last of Us 2 gameplay kent hier en daar elementen die je als spoiler zou kunnen bestempelen. Zeker wanneer je gewoon straks blank in de game wilt stappen, is het wellicht verstandiger om deze video even over te slaan. Maar als je nog niet weet of de game iets voor je is, dan geeft de onderstaande video je wel een goed beeld van wat je kunt verwachten. De video bestaat daarbij eigenlijk uit twee delen. In het eerste gedeelte is Neil Druckmann aan het woord. Hij is de grote man achter het project en praat je bij over de verschillende gameplay-elementen die je in de game tegenkomt en hoe de achtergrond van het verhaal is.

Het tweede gedeelte van deze The Last of Us 2-gameplayvideo is een acht minuten durende video waarbij je echt puur ziet hoe de gameplay in elkaar zit. Daarbij krijg je elementen van harde actie gemixt met momenten van stealth en hier en daar wat verhaalseffecten. En dat zonder geklets van een ontwikkelaar er over heen. Dat is dan ook wel weer eens fijn. Overigens hebben wij de game inmiddels al binnen en zijn er druk mee bezig. Verwacht dan ook binnenkort een review van de game op deze website. Mocht je er enthousiast van worden, dan kun je de game hier pre-orderen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Last of Us 2-gameplay is een must-see
Sluiten