Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 22 mei 2020

The Last of Us 2 ziet er heerlijk uit in nieuwe gameplay

Nog maar een paar weken en dan verschijnt The Last of Us 2. Het belooft nog altijd één van de grootste games van het jaar te worden, waar mensen vol spanning naar uitkijken.

Eerder deze week kwam het nieuws dat tegelijkertijd met The Last of Us 2 ook een speciale PlayStation 4 Pro wordt uitgebracht. En nu hebben we verse gameplay van de game te pakken.

Gameplay van The Last of Us 2

Het is een gameplayvideo van The Last of Us 2 met de verschillende ontwikkelaars aan het woord. Die vertellen je over de verschillende aspecten van de game. Het is wel een behoorlijk promopraatje, die op sommige plekken lijkt te vertellen dat dingen die eigenlijk heel erg normaal zijn, in de game uniek zijn. Denk daarbij aan vijanden die gaan kijken of jij je misschien onder een vrachtwagen verschuilt. Dat is eigenlijk iets waar we niet moeilijk over hoeven te doen. Bekijk de video hieronder.

Goed, het is dus veel gepraat over de video heen, maar we zien wel de verschillende elementen uit de game. Zo zien we Ellie in The Last of Us 2 in diverse locaties en krijgt ze te maken met verschillende vijanden. Daarbij heeft ze het vaak behoorlijk lastig. In tegenstelling tot Joel is Ellie namelijk een stuk kleiner en kwetsbaarder. Als voordeel heb je dan wel weer dat ze een stuk flexibelere is. Zo heb je in de game een knop waarmee je aanvallen kan ontwijken en vervolgens de optie hebt om te counteren. Daarnaast lijkt het gras je grote vriend te zijn. Onzichtbaar ben je zeker niet, maar door je goed te verschuilen in het hoge gras heb je wel de mogelijkheid om je vijanden te verrassen. Dit alles kun je dus zelf gaan beleven op 19 juni. Dan verschijnt de game op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Last of Us 2 ziet er heerlijk uit in nieuwe gameplay
Sluiten