Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 mei 2020

The Last of Us Part II krijgt speciale PlayStation 4 Pro

De PlayStation 5 komt eind dit jaar uit. En dat is natuurlijk de spelcomputer waar we met zijn allen naar uitkijken. Voor die tijd verschijnen er op de PlayStation 4 nog een aantal toffe games, waaronder The Last of Us Part II.

En wanneer The Last of Us Part II verschijnt, dan komt er een speciale PlayStation 4 Pro-spelcomputer uit. Deze is gemaakt in de stijl van de game. En dat is niet het enige wat er van de game verschijnt qua hardware.

PlayStation 4 Pro met The Last of Us Part II

Maar laten we voor het gemak eerst maar kijken naar de nieuwe Limited Edition The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro bundel. Deze verschijnt tegelijkertijd met de game op 19 juni, dus over een paar weken. Deze spelcomputer is voorzien van het tatoeage design van Ellie en komt samen Limited Edition DualShock 4 Wireless Controller waarop ook duidelijk staat dat het van de game afkomt. Verder krijg je een fysieke versie van de game en een code om digitale content voor de game binnen te halen. Bij dat laatste moet je dan denken aan een dynamisch thema, een avatar en meer. Mocht je al een PS4 Pro hebben, maar toch nog iets speciaals van de game te willen halen, dan is het goed om te weten dat de controller ook los wordt verkocht.

De bundel is onder andere hier te bestellen. Naast de spelcomputer en de controller komt Sony nog met een paar stukjes hardware voor The Last of Us Part II. Zo komt er een Limited Edition Gold Wireless Headset dat dezelfde soort stijl heeft als de spelcomputer, dus met de tattoo van Ellie. Tot slot gaat men nog samen werken met Seagate en komt er een speciale 2TB Game Drive uit. Deze sluit je makkelijk aan op je PlayStation 4 en kun je dan gebruiken als extra harde schijf om je games op te slaan. In combinatie met de PlayStation 4 Pro heb je dan 3TB aan ruimte om al je games op te slaan. Daar kun je dus wel even mee vooruit.

De harde schijf met de PlayStation 4 Pro (Afbeelding: Sony)

Wil je meer lezen over The Last of Us Part II? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Last of Us Part II krijgt speciale PlayStation 4 Pro
Sluiten