Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 jun 2020

The Last of Us Part II-video toont verschillen met Seattle

The Last of Us Part II speelt zich voor een groot gedeelte af in de Amerikaanse stad Seattle. Maar dan wel een versie die flink naar de knoppen is als gevolg van de uitbraak van het virus (of parasiet). En dat heeft ook zijn weerslag op de stad.

Toch kun je als je vandaag de dag door de stad zou lopen diverse locaties in het echt heel goed herkennen in de game. Nu is het niet echt mogelijk om het vliegtuig te pakken en zelf naar de stad te vliegen, maar gelukkig heeft iemand anders de plekken met elkaar vergeleken.

Seattle in het echt in The Last of Us Part II

Mocht je nu zelf bezig zijn met The Last of Us Part II en bang zijn iets te zien wat iets van het spel verraadt: geen zorgen. De video is redelijk spoiler vrij. Het enige wat je ziet zijn verschillende locaties. De meeste daarvan kom je aan het begin van je avontuur tegen, waardoor de kans groot is dat wanneer je het speelt, je de diverse plekken al verkend hebt. De video is hieronder te bekijken.

En eerlijk is eerlijk, het is knap hoe de ontwikkelaars de stad en de verschillende gebouwen goed hebben nagemaakt, maar dan in de setting van een apocalyptische wereld. Ik ben zelf één keer in de stad geweest en daarbij voornamelijk in de buurt geweest van de pier aan de zee en het grote American Football-stadion. Deze kom je niet tegen in de video, maar in The Last of Us Part II moet ik wel zeggen dat ook deze elementen goed zijn nagemaakt. Het is andermaal het bewijs dat dit gewoon echt een hele speciale game is. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Last of Us Part II-video toont verschillen met Seattle
Sluiten