Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 10 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

The Lego Batman Movie vervolg is in ontwikkeling

The LEGO Batman Movie was stiekem bijna nog toffer dan The LEGO Movie. Chris McKay, regisseur van de film, heeft op Twitter bekend gemaakt dat fans getrakteerd gaan worden op een sequel!

LEGO Batman Movie krijgt sequel

De eerste spin-off harkte wereldwijd maar liefst 312 miljoen dollar binnen, dus het is niet zo gek dat Warner Bros. dit project groen licht heeft gegeven. McKay heeft ook meteen bevestigd dat Will Arnett zal terugkeren als Batman, dus dat is ook tof nieuws. Daarnaast bevestigt de regisseur ook meteen dat het personage aankomende februari te zien zal zijn in The LEGO Movie 2: The Second Part.

The Lego Batman Movie 2

Voor de diehard fans roept dit echter wel de vraag op wat dit nieuws betekent voor McKays andere project. Dan hebben we het over de live-action Nightwing film die hij al een tijd van de grond probeert te krijgen. De drukke creatief heeft ook onlangs zijn naam verbonden aan de live-action Jonny Quest film voor Warner Bros. Voor Paramount Pictures werkt hij op dit moment aan een Dungeons & Dragons film.

Allemaal potentiële popcultuur-parels, waarmee de regisseur duidelijk zijn niches uitzoekt. Met al die projecten op zijn bordje lijkt het er echter steeds onwaarschijnlijker op te worden dat Nightwing daadwerkelijk zijn eigen film zal krijgen.

Maar goed, in de tussentijd kunnen LEGO-fans dus gaan genieten van zowel The LEGO Movie 2 als een nieuwe LEGO Batman Movie. Heb je geen geduld en wil je zelf met de kleurrijke blokjes aan de slag? Check dan ons lijstje met de tofste sets voor de feestdagen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Lego Batman Movie vervolg is in ontwikkeling
Sluiten