The Mandalorian seizoen 2? Disney+ is al bezig met het derde seizoen!

Disney+ wist eind 2019 succesvol te lanceren dankzij de eerste original van de streamingdienst. The Mandalorian wist, mede dankzij Baby Yoda, Star Wars-fans op hun wenken te bedienen. En sindsdien is het wachten geblazen op het tweede seizoen.

Alleen waar wij op dit moment allemaal bezig zijn met het tweede seizoen, denkt Disney+ als verder vooruit. Sterker nog: een bron van Variety laat weten dat er al hard gewerkt wordt aan het derde seizoen. Terwijl het tweede seizoen nog moet verschijnen.

Disney+ bezig met derde seizoen The Mandalorian

Het is deze dagen erg lastig om geen slecht nieuws te lezen. Het zijn barre tijden. Maar gelukkig komt Variety met nieuws waar we onze mondhoeken wel van laten steigeren. De website komt namelijk met informatie over The Mandalorian. Niet over seizoen twee, waar we potverdikkie toch echt heel ongeduldig op zitten te wachten, maar over seizoen drie.

Bronnen die dicht bij de productiecrew van de Disney+ serie staan, laten weten dat Jon Favreau al druk bezig is met het vervolg. Het vervolg op het vervolg dus. De bronnen zeggen letterlijk dat hij “al enige tijd bezig is met het schrijven van seizoen drie”. Daarbij is de art department, die geleid wordt door Lucasfilms vice-president Dough Chiang, al een paar weken bezig met concepten voor dat seizoen.

“We zijn begonnen aan de pre-productie en kijken naar nieuwe avonturen voor de Mandalorian in seizoen 3”

Baby Yoda The Mandalorian George Lucas
Baby Yoda voor de kliks (Afbeelding: The Walt Disney Company)

Een andere bron van Variety heeft laten weten dat de ontwerp-afdeling van Disney+ vanaf 20 april aan het werk zijn aan seizoen drie. Deze mensen zouden namelijk heel veel tijd nodig hebben, voor de opnames daadwerkelijk beginnen.

Het lijkt er dus sterk op dat er achter de schermen al veel gebeurt rondom seizoen 3. Dit terwijl wij op dit moment nog in spanning zitten te wachten tot de komst van The Mandalorian seizoen twee. Dit seizoen verschijnt in oktober dit jaar op Disney+.

Reageer op artikel:
The Mandalorian seizoen 2? Disney+ is al bezig met het derde seizoen!
Sluiten