The Mandalorian: nieuwe teaser laat meer personages zien

Waar wij in Nederland al een tijdje van Disney+ kunnen genieten, wordt de streamingdienst begin volgende week ook internationaal uitgebracht. Ondanks dat wij de testversie al tot onze beschikking hebben is de officiële lancering ook voor ons interessant. Dit omdat deze gepaard gaat met enkele unieke films en series, waaronder de eerste aflevering van Star Wars serie The Mandalorian.

Reden genoeg voor Disney om de hype nog wat extra aan te wakkeren. Dit doen ze onder andere met een gloednieuwe teaser, waarin enkele nog niet eerder vertoonde personages te zien zijn.

Nieuwe teaser Star Wars serie The Mandalorian

De nieuwe promovideo laat ons onder andere kennismaken met Fennec Shand, een door Ming-Na Wen gespeelde moordenares. Ook horen we de stem van Nick Nolte, die een wezen genaamd Kuiil vertolkt.

In een eerder artikel gaven we echter al aan dat het niet mogelijk is om direct alle afleveringen van The Mandalorian in één keer te bekijken. Dit omdat deze per week verschijnen. Het complete uitzendschema vind je hieronder:

  • Aflevering 1  – 12 november
  • Aflevering 2 – 15 november
  • Aflevering 3 – 22 november
  • Aflevering 4 – 29 november
  • Aflevering 5 – 6 december
  • Aflevering 6 – 13 december
  • Aflevering 7 – 18 december
  • Aflevering 8 – 27 december (The Mandalorian finale)

Zoals je kunt zien zit er tussen de eerste en tweede aflevering maar 5 dagen, waaronder je als kijker in principe in één week kunt beslissen of deze serie het volgen waard is.

Een week geleden verscheen er overigens ook al een nieuwe promovideo rondom The Mandalorian, dit keer wat uitgebreider. Deze trailer is hier te zien.

Releasedatum Disney+

Disney+ zal op 12 november in meerdere landen beschikbaar komen. Ook zullen we hier in Nederland, waar momenteel nog een proefversie beschikbaar is, vanaf dan toegang krijgen tot de uiteindelijke dienst. Wat onder andere betekent dat we vanaf dan ook The Mandalorian kunnen kijken.

Onlangs werd bekend dat er bij de lancering meer dan 600 titels op Disney+ vertegenwoordigd zullen zijn. Een beknopt overzicht van de beschikbare films en series is hier te bekijken.

Reageer op artikel:
The Mandalorian: nieuwe teaser laat meer personages zien
Sluiten