Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 8 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

The Mandalorian seizoen 2 nog steeds op schema voor 2020

The Mandalorian is dé serie op Disney+. Het is dan ook geen wonder dat iedereen wacht op het tweede seizoen. Gelukkig voor de fans loopt alles nog op schema voor een release in 2020.

Hoewel de releasedatum van The Mandalorian pas in oktober ligt, is het begrijpelijk dat men ongerust is of dat ook gaat lukken. Door de coronacrisis zijn veel opnames van series en films uitgesteld. Dat lijkt geen gevolgen te hebben voor The Mandalorian. De serie is al opgenomen bevestigt excutive producer Jon Favreau tijdens het digitale ATX Festival.

The Mandalorian gaat door

The Mandalorian bevindt zich nu in de post-productie laat de maker weten. Door middel van de technologie van Lucas Film kunnen de medewerkers nu op afstand de serie afmaken. Favreau werkt nu al aan het derde seizoen. Hij is het script al aan het schrijven.

Maar goed, eerst nog seizoen twee. Daarvan kunnen we veel verwachten. Er zullen zowel nieuwe als vertrouwde gezichten te zien zijn. Zo speelt Temuera Morrison Boba Fett, kruipt Rosario Dawson in de rol van Ahsoka Tano en zien we Michael Biehn als premiejager.

Geruchten over seizoen 2

Er gaan ook genoeg geruchten over het tweede seizoen van The Mandalorian. Zo gaat het nieuwtje rond dat we Pedro Pascal vaker te zien gaan krijgen. Doordat we hem eigenlijk alleen in het harnas zien, werd de rol regelmatig overgenomen door andere acteurs. De stunts staan op naam van Lateef Crowder en Brendan Wayne.

Mogelijk zou het betekenen dat hij vaker zijn helm afdoet. Het kan dus zo zijn dat er minder actie is of dat het verhaal het nodig acht. Er gaan bij fans nu al verschillende theorieën rond. Zo kan het zijn dat er andere mandalorians zonder helm in seizoen 2 komen zoals Bo-Katan. Ook is het mogelijk dat er flash-backs zullen komen, waarin we Pedro Pascal zonder helm zullen zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Mandalorian seizoen 2 nog steeds op schema voor 2020
Sluiten