The Mandalorian verandert voorgoed als dit gerucht waar blijkt te zijn

Het eerste seizoen van The Mandalorian is een groot succes. Er zijn dan ook veel verwachtingen van het tweede seizoen. Maar wat gaat er nu precies gebeuren?

Nog even wachten en dan is het zover: het tweede seizoen van The Mandalorian gaat op 30 oktober van start. We kunnen niet wachten, want natuurlijk willen we weten hoe het verder gaat met Mando en Baby Yoda.

Geruchten rondom het tweede seizoen

Er gaan dan ook een hoop nieuwe geruchten over het tweede seizoen van The Mandalorian en wat we allemaal te zien zullen krijgen. Een daarvan is dat er minder ingezoomd gaat worden op Djarin. De geruchten zijn namelijk dat Pedro Pascal na dit seizoen stopt met de rol en deze dus niet zal terugkeren in seizoen 3 en 4. Hij zal nog wel de stem van het karakter doen, maar niet meer het harnas dragen in de serie.

Een boze Mandalorian

Volgens YouTuber Grace Randolph is Pascal ontevreden met zijn rol, meldt BGR. De acteur wil graag een aantal scènes zonder zijn helm spelen, maar het team van The Mandalorian zou dat niet willen. Pascal zou daarom behoorlijk gefrustreerd zijn en de filmset zelf verlaten hebben. Toch moet het voor de acteur niet heel verrassend zijn, aangezien een Mandalorian in principe nooit zijn helm afdoet.

Ook een andere YouTuber bevestigt het gerucht dat Pascal niet blij is met zijn rol in The Mandalorian. Hij vindt dat hij te weinig tijd in beeld komt in vergelijking met Baby Yoda en Gina Carano. Hierop zou hij zelfs naar George Lucas zijn gestapt die een dag op de set was, maar ook dat bleek niet te werken. “Hij zou zijn helm verschillende keren tijdens scènes hebben afgedaan zonder waarschuwing. Ook sprak hij zijn zinnen verkeerd uit en kwam hij een aantal keer te laat. Zijn gedrag zorgde voor veel frictie en er was hem zelfs gevraagd de filmset van The Mandalorian te verlaten.”

Het gevolg van dit alles, is dat Pascal waarschijnlijk niet meer op de set zal verschijnen. Hij zal alleen zijn zinnen moeten uitspreken in de studio. Iemand anders moet in het harnas kruipen. Pascal lijkt blij te zijn met de oplossing. Hij hoeft niet meer lange dagen te maken in het oncomfortabele pak van The Mandalorian.

Reageer op artikel:
The Mandalorian verandert voorgoed als dit gerucht waar blijkt te zijn
Sluiten