The Mandalorian: foto’s van Pedro Pascal zonder helm opgedoken

Star Wars serie The Mandalorian is nog maar enkele weken geleden in première gegaan, maar nu al een groot succes te noemen. In deze reeks volgen we de Mandalorian, een eenzame jager die aan de buitenrand van het sterrenstelsel opereert. Dit personage wordt gespeeld door Pedro Pascal, gezien hij zijn helm tot op heden nog niet heeft afgedaan is de Game of Thrones acteur eigenlijk nog niet herkenbaar in beeld geweest.

Er zijn nu echter enkele foto’s opgedoken van Pascal waarin wel zijn Mandalorian pak aan heeft, maar geen helm draagt. Het gaat hier vermoedelijk om kiekjes die achter de schermen geschoten zijn.

The Mandalorian zonder helm

Mocht jij de foto’s zelf willen aanschouwen dan kun je ze hieronder bekijken:

Of we het personage straks ook in de serie zonder helm kunnen aanschouwen is nog even afwachten. We zouden het aan de ene kant wel leuk vinden, maar aan de andere kant zou dit toch vermoedelijk toch een beetje het mysterie rondom het personage weghalen.

The Mandalorian ging op 12 november van start en werd direct al door miljoenen mensen bekeken. Fans zijn met name te spreken over de western-achtige vibe en het feit dat de serie zich buiten de Skywalker saga afspeelt. Het project is geschreven door Iron Man en Lion King regisseur Jon Favreau, die ook verantwoordelijk was voor de productie. De serie heeft naast Pedro Pascal rollen voor Carl Weathers, Nick Nolte en Omid Abtahi.

Er zullen dit jaar in totaal 8 afleveringen aan het Disney+ aanbod worden toegevoegd. Daarnaast zijn er ook plannen voor een tweede seizoen.

Baby Yoda

Ondanks dat de Mandalorian op papier als hoofdpersonage vermeldt staat, zijn veel fans het erover eens dat Baby Yoda de echte ster van de serie is. Het gaat hier om een jongere soortgenoot van de iconische Jedi leraar Yoda. Een aantal foto’s en aanvullende informatie rondom dit figuur zijn hier te checken.

Reageer op artikel:
The Mandalorian: foto’s van Pedro Pascal zonder helm opgedoken
Sluiten