Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 7 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

The New Mutants trailer toont horrorversie van X-Men

Het was even onduidelijk of we The New Mutants ooit nog zouden zien, maar zoals het er nu uitziet gaat de X-Men spin-off er alsnog komen. Gezien Disney’s overname van 20th Century Fox en enkele reshoots was het namelijk even niet duidelijk of de film nog wel zou doorgaan. Het nieuwe beeldmateriaal heeft ons echter weer wat hoop gegeven.

De recent verschenen nieuwe trailer geeft een indruk van de veranderingen die regisseur Josh Boone in de tussentijd aan het project heeft doorgevoerd. In tegenstelling tot de eerdere X-Men titels is The New Mutants niet zozeer een superheldenfilm, maar voelt het meer aan als een horror project.

The New Mutants: Horrorfilm met superhelden

Of de film wat gaat worden is zoals altijd nog maar de vraag, maar de trailer ziet er in ieder geval bruut uit. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je hem hieronder checken:

The New Mutants wordt omschreven als ”een originele horrorthriller die zich afspeelt in een psychiatrisch ziekenhuis waar een groep jonge mutanten wordt vastgehouden”. Daarnaast impliceert de trailer dat er op een gegeven moment onverklaarbare dingen gebeuren, waardoor de groep zal moet samenwerken, willen ze er levend uitkomen.

De film heeft rollen voor Anya Taylor-Joy, Alice Braga, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt en Maisie Williams. Deze laatste kennen we natuurlijk vanwege haar rol als Arya Stark in Game of Thrones. Als alles goed verloopt zal The New Mutants op 2 april 2020 uitgebracht worden.

Doctor Strange

The New Mutants zal echter niet de enige aan Marvel gerelateerde film worden die experimenteert met horror-elementen. Zo verschijnt in 2021 Doctor Strange in the Multiverse of Madness, een vervolg op de eerste Doctor Strange film. Volgens Marvel president Kevin Feige gaat deze film ook enkele enge scenes bevatten. Al noemt hij het zelf geen horrorfilm.

Meer trailers en aankondigingen op het gebied van Marvel is hier te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The New Mutants trailer toont horrorversie van X-Men
Sluiten