WANT Vlog: Voel je on TOP of the world op dit mountain festival in de Alpen

Overleven zoals Bear Grylls en partyen zoals De Jeugd van Tegenwoordig dat alleen kunnen. Het klinkt als twee werelden die nog verder dan de noord- en zuidpool uit elkaar staan. Toch kan het tijdens The North Face Mountain Festival!

Drie dagen intens avonturieren in de wilde natuur waar activiteiten als trailrunning en klifspringen met kampvuursessies en goede party’s worden gecombineerd. Hier moest ik natuurlijk bij zijn dus verzamelde ik de benodigde gear en vloog naar de Zwitserse Alpen. Check it out en ontdek binnen vijf entertainende minuten waarom jij naar The North Face Mountain Festival 2017 moet:

Lang niet gek, right?! Samen met honderden festivalgangers genieten in de bergen. Een actief festival wat ook in het teken stond van kennisoverdracht. Topatleten Simone Moro en Tamara Lunger inspireerden mij met hun verhaal over een winterse beklimming van de Nanga Parbat. Een fotografieworkshop zorgde voor meer inzicht in hoe ik de buitenwereld beter kan vastleggen.

Pack list: de juiste gear is super belangrijk

Om het in de natuur goed vol te houden moet je over de juiste gear beschikken. Het is een flinke investering dus schaf kleding en andere benodigdheden in fasen aan. Hierbij mijn favoriete top tien:

[accordion title=”Rutger’s outdoor pack list”]

[/accordion]

Geen fan van de Alpen, maar duik je liever het Scandinavische Lapland in? Check hier mijn avontuur tijdens de Fjallraven Classic.

Reageer op artikel:
WANT Vlog: Voel je on TOP of the world op dit mountain festival in de Alpen
Sluiten