Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 18 apr 2019

Netflix dropt datum en trailer voor The Rain seizoen 2!

We hebben goed nieuws voor fans van The Rain. Netflix komt met een tweede seizoen! Daar blijft het niet bij. We hebben namelijk ook direct een releasedatum en een spannende trailer te pakken.

The Rain seizoen 2

De toon wordt direct gezet: “Je kunt het niet alleen overleven.”  The Rain was de eerste Deense Netflix Original en doet in veel opzichten denken aan het The 100. Oftewel, lekker post-apocalyptisch.

Een groot deel van de aarde is verwoest, uitgeroeid door een verschrikkelijk virus. Een groepje jonge overlevenden worden op pad gestuurd. De missie? Het opsporen van andere overlevenden en vooral: antwoorden. Wat is er gebeurd?

De focus ligt vooral op Rasmus en Simone, de broer en zus in het gezelschap. Langzaam vallen er mensen weg, maar de antwoorden en de hoop op veiligheid is verder weg dan ooit.

Samen moeten ze in grillige omstandigheden zien te overleven, terwijl het virus nog steeds een gevaarlijk mysterie blijft.

Het eerste seizoen was een enorme hit op Netflix, waardoor de streamingdienst al binnen een maand besloot een tweede seizoen te bestellen.

Daarmee is het een van de redenen dat het bedrijf meer is gaan investeren in anderstalige Originals. La Casa de Papel uit Spanje en Dark uit Duitsland zijn ook goede voorbeelden. Maar goed, tijd voor The Rain seizoen 2 dus!

Seizoen 2 op Netflix

Die kun je vanaf 17 mei volledig op de streamingdienst gaan bingen. Zet het dus maar alvast in je agenda, want de onderstaande trailer maakt duidelijk dat het weer een berg aan spanning en actie gaat worden.

Wil je nu al iets bingen? Check dan even dit artikel, waarin we een Spaanse misdaadserie uitlichten die doet denken aan The Bridge. En, misschien wel beter is dan La Casa de Papel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix dropt datum en trailer voor The Rain seizoen 2!
Sluiten