The Rock en Emily Blunt in nieuwe superheldenfilm op Netflix

Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt gaan na Disney-film Jungle Cruise opnieuw met elkaar aan de slag. Dit keer voor Netflix

Vorige week werd duidelijk dat The Rock en Emily Blunt samen gaan schitteren in de superheldenfilm Ball and Chain. Het verhaal is gebaseerd op een stripboek uit de jaren ’90 van Scott Lobdell. Het gaat over een echtpaar met superkrachten die alleen kunnen functioneren als ze samen zijn. Door huwelijksproblemen gaat dat echter lastig. Een releasedatum voor de nieuwe film is nog niet bekend.

The Rock gaat ook produceren

De film is geschreven door Emily V Gordon die eerder is genomineerd voor een Oscar. Naast acteren, produceert Johnson ook samen met Dany Garcia en Hiram Garcia de film. Samen hebben ze het bedrijf Seven Bucks Productions en werkten ze eerder aan films als Jumanji en Hobbs en Shaw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This project has become quite the unique & dynamic recipe to cook up. And I’m excited to team up with these very talented women. In #BallAndChain, my dear friend (I’m contractually obligated to call her that) Emily Blunt and I will play a married couple on the verge of divorce, who become blessed with superpowers that only work when we’re together. Written by Oscar nominated @emilyvgordon, who of all things, is also a licensed couples therapist 👀 #BallAndChain @sevenbucksprod @netflix 🌎

Een bericht gedeeld door therock (@therock) op

“Een van onze belangrijkste initiatieven bij Seven Bucks is om de beste platformen te vinden om onze verhalen te vertellen die mensen over de hele wereld inspireren en vermaken. Netflix is de perfecte partner om deze epische superhelden/romantische komedie te maken. Ik ben ook blij om weer voor de camera samen te komen met mijn goede vriendin Emily Blunt en ook samenwerken te werken in de productie van de film”, vertelt The Rock aan The Hollywood Reporter.

Wachten op Jungle Cruise

Het is de tweede klus voor de twee acteurs samen.  Eerder speelden ze samen in de Disney-film Jungle Cruise. Het verhaal dat op het witte doek moet verschijnen is gebaseerd op een attractie uit Disneyland. Hoewel de film al eerder is opgenomen, zal die waarschijnlijk pas in 2021 te zien zijn in de bioscoop. Vanwege de coronacrisis is de oorspronkelijke releasedatum van 24 juli verschoven.

Reageer op artikel:
The Rock en Emily Blunt in nieuwe superheldenfilm op Netflix
Sluiten