Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 23 jul 2019

The Simpsons komt met veelbelovende Stranger Things special

Het langverwachte derde seizoen van Netflix serie Stranger Things is alweer een paar weken oud, waardoor de kans groot is dat ook jij inmiddels alle nieuwe afleveringen hebt gezien. Gelukkig is er nog een hoop napret te beleven. Naast een Stranger Things lego-set zit er namelijk ook een veelbelovende parodie aan te komen.

The Simpsons komen met Stranger Things aflevering

Iedere Halloween hebben The Simpsons de traditie om een ode te brengen aan een populaire film of serie. Dit doen ze in de vorm van de ´Treehouse Of Horror´ afleveringen. In het verleden zagen we al parodieën op onder andere The Shining, Harry Potter en Game of Thrones.

Dit jaar zal deze special in het teken staan van Netflix serie Stranger Things. Er is namelijk een poster verschenen waarop duidelijk te zien is dat we komend Halloween iets gaan zien dat op het werk van Matt en Ross Duffer gebaseerd zal zijn:

The Simpsons Stranger Things

Zoals als het er naar uitziet gaat Lisa in de huid van het populaire personage Eleven kruipen en zal de incompetente politieagent Chief Wiggum een eigen versie van Jim Hopper neer gaan zetten. Als dat maar goed gaat…

Meerdere seizoenen

Tijdens een panel op de Comic Con in San Diego werd aangegeven dat we dingen uit alle drie de seizoenen in de aflevering zullen terugzien. Het kan hierdoor niet anders dan dat deze Halloween special een waar feest van herkenning gaat worden. We zullen echter wel tot Halloween moeten wachten voordat we ervan gaan kunnen genieten.

Stranger Things seizoen 4

Gezien het feit dat zelfs The Simpsons er aandacht aanbesteedt laat zien dat Stranger Things een enorm populaire serie is. Een vierde seizoen kan daarom ook niet uitblijven. De makers hebben hierover echter nog weinig losgelaten, maar genoeg om er een overzichtje van te maken. Mocht jij nieuwsgierig zijn dan kun je hier alles lezen dat we over Stranger Things seizoen 4 weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Simpsons komt met veelbelovende Stranger Things special
Sluiten