Daniel Koster
Daniel Koster Apple 23 sep 2015

The Tap: een screenprotector met extra functionaliteiten voor de iPhone 6 (Plus)

Wanneer een iPhone Zes-gebruiker een iPhone 4 in zijn handen heeft kan ‘ie bijna niet geloven hoe klein het apparaat aanvoelt. De afgelopen jaren zijn de producten van Apple namelijk steeds een stukje groter geworden. Dit is deels fijn. Je hebt een groter scherm waar je fijner op kunt typen en beter filmpjes op kunt kijken. Aan de andere kant wordt het steeds moeilijker om je telefoon met één hand te bedienen. The Tap is een vernuftige oplossing voor dit luxeprobleem.

Screenprotector die ook nog eens extra functionaliteiten kent

Gaat er bij het horen van screenprotector even geen lampje branden? Een screenprotector is een (doorzichtig) vel dat je over het scherm van je mobiele telefoon heen plakt. Op deze manier wordt je scherm niet vies en kan-ie minder snel krassen bijvoorbeeld. Met The Tap voegt Armorz een slimme functionaliteit aan het beschermlaagje voor je scherm toe. The Tap kent namelijk twee verborgen knoppen die je tijdens het gebruiken van je telefoon kunt toepassen. Met de ene knop kun je naar het vorige scherm en met de andere naar het volgende of bijvoorbeeld een pagina verversen. Ook zorgt de protector voor verbeterde gevoeligheid. Handig!

Wordt productiever

The Tap is een handig product voor diegene die nog wel eens met een kras op zijn scherm thuiskomt of die meer uit zijn mobiele telefoon wilt halen. Of allebei natuurlijk. Het project staat op Kickstarter. Hier kun je de screenprotector voor een goede vijftien euro (exclusief zes euro aan verzendkosten) op de kop tikken. In de winkel zal-ie uiteindelijk een goede 35 euro gaan kosten. Wees er dus snel bij!

Je iPhone nog extra beschermen?

Lees dan snel meer over deze titanium-hoes!

Reageer op artikel:
The Tap: een screenprotector met extra functionaliteiten voor de iPhone 6 (Plus)
Sluiten