Altijd al willen schieten met een kruisboog? Het kan in ‘The Walking Dead Shooter’

In 2003 maakten we kennis met de comics van ‘The Walking Dead’. ‘The Walking Dead’ werd pas écht bekend bij het grote publiek in 2010 met de gelijknamige hitshow. Nu is ook de eerste arcade ‘The Walking Dead Shooter’ een feit. Wij zijn enthousiast!

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Gamend nog meer van je favoriete serie genieten

Post-apocalyptisch

Het verhaal van de post-apocalyptische zombiewereld is populair materiaal voor games. Dat bewees Stern twee jaar geleden al met ‘The Walking Dead (pro) pinball’, ‘Telltale Games’ en met ‘The Walking Dead: The Game’. Ditmaal is het de beurt aan ‘Raw Thrills‘ om te bewijzen dat Walking Dead-games bijna automatisch succesvol zijn.

The Walking Dead Shooter

Arcade Heroes meldt dat de shooter in januari 2017 uitkomt. De trailer is net uit en ziet er tof uit. We blijven voor nu nog even benieuwd of dit écht een succes gaat worden. De graphics hadden wat ons betreft iets wel iets mooier gekund. Maarja.. Het is natuurlijk tof om net als Daryl de zombies met een kruisboog te, uhm, doden? Wij zijn benieuwd!

Hou je wel van shooters, maar niet van The Walking Dead? No worries. Er blijven genoeg andere games over zoals de remake van GoldenEye of Call of Duty Infinite Warfare.

Insert coin to begin

Reageer op artikel:
Altijd al willen schieten met een kruisboog? Het kan in ‘The Walking Dead Shooter’
Sluiten