Jelle van Es
Jelle van Es Games 19 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

The Witcher 3 is op de Nintendo Switch stuk beter speelbaar

Eind vorig jaar verscheen The Witcher 3: Wild Hunt op de Nintendo Switch en heb je zodoende de mogelijkheid om één van de beste games onderweg te spelen. Ideaal als je bijvoorbeeld net de serie op Netflix bent gaan kijken. En dankzij een nieuwe update is de game nog beter speelbaar.

De belangrijkste toevoeging van de meest recente update is dat je nu de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van cross-save. Op die manier is het mogelijk om je voortgang die je hebt geboekt op je Steam- of GOG-account (op de pc dus) over te zetten naar je Nintendo Switch en vice versa. Op die manier kun je dan thuis de game op een hoge resolutie spelen en onderweg lekker door gaan.

The Witcher 3-update maakt de Nintendo Switch-versie interessanter

Naast de mogelijkheid van cross-save heeft de Nintendo Switch-versie van The Witcher 3 nu meer visuele opties heeft gekregen. Daardoor ziet de game er nu net wat mooier uit. Verwacht geen wereld van verschil, maar vooral details die beter zijn. De onderstaande tweet laat de ietwat kleine verschillen zien

Andere verbeteringen die zijn te vinden in de nieuwe update bestaan uit diverse verbeteringen op het gebied van performance, waardoor de framerate waarschijnlijk beter loopt, de toevoeging van verschillende touch controls, het oplossen van verschillende bugs en het verhelpen van problemen die er voor zorgen dat de game vast loopt. Al met al is het dus best een flinke update die er voor moet zorgen dat de toch al fijne game net wat beter werkt. Wil je weten wat wij van The Witcher 3 op de Nintendo Switch vinden? Lees dan hier onze uitgebreide review. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Witcher 3 is op de Nintendo Switch stuk beter speelbaar
Sluiten