Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 aug 2019

The Witcher 3 komt in oktober naar de Nintendo Switch

The Witcher 3 is voor veel gamers nog altijd één van de beste games ooit. Het is een titel waar je een enorm groot avontuur beleeft, brute actie tegenkomt en waar er ruimte is voor liefde en sex. Niet echt een typische game die je verwacht op een Nintendo-spelcomputer. Toch komt The Witcher 3 er naar toe. Dus wellicht dat we in de toekomst ook een GTA-game nog kunnen verwachten op de console. Afijn, The Witcher 3 dus. De game was op de E3 al aangekondigd door middel van een korte teaser, maar nu op de Gamescom hebben we meer van de game gezien.

The Witcher 3 op de Nintendo Switch

Nu hebben we een nieuwe trailer gekregen. Het is maar de vraag of de beelden van de game daadwerkelijk van de Nintendo Switch komen. Dat is toch iets waar ik nog vraagtekens bij heb, aangezien de game best wel veel vraagt van de hardware. Maar de trailer brengt ons in elk geval één ding dat wel iets is dat we kunnen aannemen. En dat is de releasedatum. Op 15 oktober verschijnt The Witcher 3 op de Nintendo Switch, zoals je in de onderstaande trailer kunt zien.

En die trailer toont ook echt de verschillende elementen die we kennen van The Witcher 3, maar niet zo goed zien bij andere Nintendo Switch-games. Maar dat laat tegelijkertijd ook zien welke stappen Nintendo heeft gezet de afgelopen jaren. Het is overigens de zogenaamde Definitive Edition. Dat betekent dat je ook aan de slag kunt gaan met de elementen die later via dlc aan de game zijn toegevoegd. Op die manier is de toch al enorm grote game nog een stukje groter. Met de game zou je zodoende makkelijk meer dan 100 honderd uur gaan door brengen. Op 15 oktober komt The Witcher 3 zoals gezegd uit. Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Witcher 3 komt in oktober naar de Nintendo Switch
Sluiten