The Witcher: deze tijdlijn geeft je meer duidelijkheid

Het op een boekenreeks gebaseerde The Witcher mag dan volgens sommige bronnen nóg populairder zijn dan The Mandalorian, er is zoals altijd ook de nodige kritiek. Zo vinden veel mensen dat de Netflix serie erg verwarrend is. Met name kijkers die de boeken niet gelezen hebben snappen er vaak maar weinig van.

Gelukkig is er altijd nog het internet om je te helpen. Er zijn na de release namelijk allerlei artikelen verschenen die het verhaal achter The Witcher wat meer toelichten. Het nuttigst vonden wij echter de handige infographic welke alle gebeurtenissen in het eerste seizoen op een chronologische volgorde zet.

The Witcher tijdlijn

De mensen van The Witcher fansite TheWitcher.tv hebben een tijdlijn in elkaar gezet die verwarde kijkers waarschijnlijk wat meer duidelijkheid geeft. Je kunt hem hieronder checken:

Als we de makers moeten geloven hebben ze het eerste seizoen vijf keer moeten bekijken voordat ze de tijdlijn konden maken.

Boekenreeks

Een andere manier om meer inzicht te krijgen in de tijdlijn achter The Witcher is door de boeken waarop deze Netflix serie gebaseerd is eens te lezen. Mocht jij hier interesse in hebben dan kunnen de tips in dit artikel je wellicht wat op weg helpen. Ook staat er de nodige informatie over de games.

Of de makers van de bovenstaande tijdlijn ook de boeken geraadpleegd hebben weten we niet, maar gezien de The Witcher serie toch net wat anders is zullen zich waarschijnlijk enkel daarop gefocust hebben.

The Witcher seizoen 2

Al voordat de The Witcher in première ging werd er een tweede seizoen aangekondigd. Er is sinds kort ook een releasedatum bekend, namelijk 20 december 2021. Ondanks dat we inhoudelijk nog niks over de toekomstige afleveringen weten, blijkt wel dat zowel Henry Cavill als Anya Chalotra hun rol uit het eerste seizoen weer gaan oppakken. Ditzelfde geldt voor Freya Allan, die Ciri speelt.

Meer nieuws omtrent The Witcher kun je vinden in dit overzicht, dat regelmatig bijgewerkt wordt.

Reageer op artikel:
The Witcher: deze tijdlijn geeft je meer duidelijkheid
Sluiten