The Witcher komt met speciale kerstcadeaus voor de fans

The Witcher is een van de populairste titels op Netflix. Nu komt het met speciale cadeaus tijdens de kerstperiode voor de fans.

We wachten met zijn alle al bijna een jaar op het nieuwe seizoen van de Witcher. Dat gaat nog wel eventjes duren voordat het op Netflix verschijnt. Om in de tussentijd toch iets voor de fans te doen, komt Netflix met 6 Days of Witchmas. “Een feest waar niemand hoeft te dringen voor een cadeau,” is te lezen op een post op Twitter.

Cadeaus van The Witcher

Tussen 16 en 21 december kunnen de Witcher-volgers elke dag een cadeau verwachten. “Je kunt ervoor kiezen om voor het presentje te accepteren of toch te gaan voor de Law of Surprise”, waarbij verwezen wordt naar de serie. De meeste stemmen tellen waarna de volgende dag bekend wordt wat het is geworden. Wat die cadeaus inhouden is echter niet bekend, aangezien Netflix niet meer informatie geeft.

Netflix teaste al eerder met Witchmas tijdens een bijzondere trailer dat het maakte met hoogtepunten uit het eerste seizoen. Hierin is het beeld zo bewerkt dat het lijkt of er een hele kerstsfeer hangt. Zo is er overal natuurlijk sneeuw en kerstmuziek.

Een groot succes voor Netflix

The Witcher is een groot succes voor de streamingdienst. Geralt of Rivia kennen we natuurlijk vooral uit de gelijknamige games, maar is gebaseerd op de boeken van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Het gaat over Geralt die op monsters jaagt in ruil voor geld. Samen met de tovernares Yennifer probeert hij Cirilla te beschermen tegen het kwaad.

De opnames van het nieuwe seizoen van The Witcher zijn verschillende keren uitgesteld vanwege het coronavirus. De productie begon in februari maar lag in maart alweer stil. Als alles nu volgens schema verloopt moet het filmen klaar zijn in februari 2021. Netflix heeft dan ook geen releasedatum bekendgemaakt.

Reageer op artikel:
The Witcher komt met speciale kerstcadeaus voor de fans
Sluiten