The Witcher: nieuwe video gevonden op Youtubekanaal Netflix

The Witcher is een van meest veelbelovende series van dit najaar. Ondanks dat we het misschien niet met Game of Thrones moeten vergelijken oogt het wel degelijk als iets dat fans daarvan zal aanspreken. Dit omdat er wederom sprake zal zijn van een grootste fantasiewereld met allerlei fascinerende figuren en felle conflicten.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar er gaat binnenkort wel een eerste trailer verschijnen. Ook heeft Netflix onlangs een korte eerste nieuwe promotievideo gedeeld via haar Italiaanse Youtubekanaal.

The Witcher: Netflix deelt voorproefje op nieuwe trailer

Henry Cavill staat momenteel bekend als Superman, maar daar kan eind dit jaar zomaar eens verandering in komen. Hij heeft namelijk de hoofdrol in het aankomende The Witcher, een serie die veel goeds belooft.

Het gaat hier om een fantasyproject dat – net als bijvoorbeeld Game of Thrones en Lord of The Rings – gebaseerd is op een succesvolle boekenreeks. Al kennen veel mensen de titel dit keer waarschijnlijk van de gelijknamige games, waarvan de eerste in 2007 verscheen.

De serie zal draaien om een gemuteerde monsterjager Geralt, die zijn weg moet vinden in een wereld waarin mensen soms gruwelijk zijn dan dieren.

Er zijn overigens al eerder verfilmingen rondom The Witcher gemaakt. In 2001 verscheen namelijk een film en in 2002 kwam er een serie. Beide projecten waren gemaakt in Polen, het land waar de schrijver van de boeken vandaan komt. Al was geen van de twee projecten echt succesvol te noemen.

Comic Con trailer

Het is overigens niet de eerste keer dat er beeldmateriaal van The Witcher verschenen is. Tijdens de San Diego Comic Con werd namelijk al de onderstaande video vertoond:

De kans is groot dat de aankomende nieuwe trailer ons meer inzicht gaat geven in de releasedatum, waar nu nog weinig over bekend is. Blijf onze site in de gaten houden voor het laatste nieuws rondom deze aankomende serie!

Reageer op artikel:
The Witcher: nieuwe video gevonden op Youtubekanaal Netflix
Sluiten