Netflix deelt eerste volledige trailer The Witcher (en meer)

Gezien Game of Thrones eerder dit jaar ten einde is gekomen, zou het zomaar kunnen dat jij als fan een beetje met een leegte achter bent gebleven. Er mag dan wel een nieuwe spin-off zijn aangekondigd, maar die zal nog even op zich laten wachten. Gelukkig is er nog iets anders om naar uit te kijken, namelijk The Witcher. Ook dit wordt een fantasyserie gebaseerd op een bekende boekenreeks.

Het project stond gepland om op Netflix te verschijnen, maar de exacte releasedatum bleef voor een lange tijd onbekend. De zojuist verschenen nieuwe trailer weet ons echter te vertellen dat de serie vanaf 20 december op de dienst te zien zal zijn.

Nieuwe trailer The Witcher bevestigd releasedatum

Een paar weken geleden werd er een cryptische teaser ontdekt op het Italiaanse Youtubekanaal van Netlifx. Er werd vermoedt dat er snel een volledige trailer zou volgen, maar deze bleef nog even uit.

Daarnaast verscheen gisteren deze korte teaser, die duidelijk maakte dat de trailer er nu echt aan zat te komen:

De betreffende trailer inmiddels verschenen en toont ons naast meer scenes van de personages ook enkele veldslagen en andere spectaculaire vechtscènes:

Het verhaal achter de serie draait om de gemuteerde monsterjager Geralt, die zich staande moet houden in een wereld waar mensen soms nog gruwelijker blijken te zijn dan dieren.

Naast Henry Cavill zullen er rollen zijn voor Jodhi May (Genuis, Game of Thrones) Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy (Knightfall, Snatch), MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Joey Batey en Therica Wilson-Read.

Meer Netflix

Naast The Witcher zullen er ook nog een aantal andere veelbelovende projecten gaan verschijnen dit jaar. Zo zal op 27 The Irishman verschijnen, een geweldig ontvangen film met onder andere Al Pacino.

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste volledige trailer The Witcher (en meer)
Sluiten