Theme Hospital-achtige Two Point Hospital in beeld gebracht

Als jij vroeger aan de slag bent gegaan met de pc-klassieker Theme Hospital, dan hebben we goed nieuws. Een aantal oud-werknemers van Bullfrog, die verantwoordelijk is voor de klassieker, zijn bij elkaar gekomen en werken met hun nieuwe studio aan de game Two Point Hospital. Het is een duidelijke ode aan de klassieker en kent veelkenmerken van die game, terwijl het tegelijkertijd ook genoeg vernieuwingen lijkt te bieden. Vandaag hebben we een video waarin de ontwikkelaars de game spelen en je zodoende een redelijk goed idee krijgt van wat je straks van de game kunt verwachten.

Two Point Hospital in beeld

Eerlijk is eerlijk, het is niet de meest spetterende video en het is wellicht verstandig om er een beetje door heen te skippen, omdat de twee ontwikkelaars nogal monotoom praten, maar het laat wel goed de verschillende aspecten van de game zien.

Two Point Hospital

Zo zie je hoe de verschillende kamers gebouwd kunnen worden en hoe patiënten zich door het ziekenhuis bewegen. Via verschillende onderzoeken moet je achter komen wat er precies aan de hand is en vervolgens de juiste methode gebruiken om een patiënt weer beter te maken. Helaas kan het soms ook misgaan, met als gevolg dat iemand het leven laat. Zielig, maar niks aan te doen.

Naast het beter maken van je patiënten is het ook zaak dat je personeel gelukkig is en je goed oplet of je je financiën wel in orde hebt. Alsof dat nog niet genoeg is, moet je ook nog zorgen dat het overal lekker warm is, anders maak je de bezoekers van je ziekenhuis in Two Point Hospital nog zieker dan dat ze al zijn. Kortom, een game die van alle markten thuis is. De game moet dit jaar nog uitkomen en verschijnt dan voor de pc. Wil je meer nostalgie? Dan is de Age of Empires-remaster wellicht iets voor jou.

Reageer op artikel:
Theme Hospital-achtige Two Point Hospital in beeld gebracht
Sluiten