Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 11 apr 2018

Deze onverwoestbare folie beschermt je smartphone tegen alles

Afgezien van de specificaties, weegt het design van een smartphone ook mee bij het kopen van een nieuw toestel. Helaas zijn smartphones behoorlijk kwetsbaar en is het verstandig om er toch maar een case omheen te doen. Hierdoor verdwijnt echter een groot deel van het design. Als je naar iets zoekt dat je toestel beschermt maar toch het design zichtbaar laat, hoef je niet verder te zoeken. ThePhoneCoat belooft je smartphone als een onzichtbare folie te beschermen onder alle omstandigheden

Onzichtbare folie met nanotechnologie

ThePhoneCoat is, zoals je kunt afleiden van de naam, een coating voor je toestel. Het is gemaakt van een beschermfolie met een hoge dichtheid, waarin nanotechnologie is geïncorporeerd.

Het ding zelf is maar 0,2 mm dik en is bijna helemaal onzichtbaar. Je kunt het wikkelen om de voor- en achterkant van je smartphone om hem helemaal te hullen in de beschermende laag.

ThePhoneCoat beschermende folie

Zelfhelend en onverwoestbaar

De folie zou makkelijk te installeren zijn en daarna zou je je nooit meer zorgen hoeven maken over je toestel. ThePhoneCoat beschermt je toestel namelijk tegen schokken en krassen en zou onder alle omstandigheden onverwoestbaar zijn.

Het spul zou dankzij de nanotechnologie namelijk zelfhelend zijn. Dus ook al komen er krassen in, verdwijnen ze weer als sneeuw voor de zon. Door met een föhn erop te blazen, zou  je het helingsproces versnellen.

ThePhoneCoat folie

Compatibel met alle smartphones

Behalve dat de folie je toestel beschermt, zou het er ook voor zorgen dat je een betere grip hebt zodat hij sowieso minder snel valt. Het design zou perfect passen op alle smartphones en zelfs ook op tablets, laptops en smart watches.

Mocht dat toch niet het geval zijn, voegen de makers elke dag nieuwe modellen toe aan het assortiment. Als je twijfelt, kun je op thephonecoat.com even checken of je toestel ook ondersteund wordt.

ThePhoneCoat folie

Bestellen via Kickstarter

Om je bescherming te bestellen, moet je even bij Kickstarter langs wippen. Voor 15 euro kun je de folie bestellen voor de voor- of achterkant van je toestel. Om je telefoon helemaal te beschermen ben je 35 euro kwijt.

Een beetje vreemd, want dan kun je beter twee keer een skin bestellen voor 15 euro. Het Kickstarter doel hebben ze al ruimschoots overtroffen, dus de productie lijkt wel goed te komen. In juni zou je ThePhoneCoat thuis kunnen verwachten.

Je kunt natuurlijk ook meteen gaan voor een toestel dat niet zo kwetsbaar is. De Motorola Moto Z2 Force zou uitgerust zijn met een onbreekbaar scherm.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Deze onverwoestbare folie beschermt je smartphone tegen alles
Sluiten