Daniel Koster
Daniel Koster 21 jan 2017

De multifunctionele Think Ink pen is ideaal voor de zenuwpees

Ben jij een zenuwpees? Zo iemand die niet kan stoppen met het friemelen aan alles dat op je bureau staat, altijd met je benen aan het tikken is en ga zo maar door? Dan hebben wij nu dé oplossing voor je: de Think Ink pen.

Het kan zijn dat het idee van iets waar jij lekker aan kunt friemelen je bekend voorkomt. Eerder schreven we namelijk al over de Fidget Cube. Dit is een kubus waarop jij je neurotische tikken kunt loslaten. Echter zijn wij meer fan van dit schrijfwaar.

pen

Meer dan iets voor je neurotische trekjes

Dat komt omdat-ie ook een doel heeft. Je hebt dus niet weer iets extra’s op je (vaak overvolle) bureau staan. De pen waar je mee schrijft is ook meteen dé manier om aan al je zenuwtrekjes op los te laten. En dat is belangrijk, want uit dit onderzoek blijkt dat jouw zenuwtrekjes goed voor je zijn.

pen

De mogelijkheden zijn met deze pen eindeloos!

De pen maakt dit op allerlei manieren mogelijk. Een magnetische bal laat je heerlijk friemelen, net als de flexibele pen zelf en ga zo maar door. Dat je hierbij weinig tot geen geluid produceert én-ie lang belooft mee te gaan maakt het verhaal compleet.

Nog even geduld, zenuwpees!

Ben jij ook fan? Dan moet je nog héél even geduld hebben. De pen was een succesvol Kickstarterproject en wordt nu ontwikkeld. Vanaf april 2017 is-ie te koop. Je kunt de website checken voor meer informatie over het schrijfapparaat en via deze nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden. Zo weet jij het meteen wanneer-ie beschikbaar is. Tot die tijd moet je je maar vermaken met deze knijpballen..

Reageer op artikel:
De multifunctionele Think Ink pen is ideaal voor de zenuwpees
Sluiten