Thinking Cleaner: module maakt je Roomba-stofzuiger nóg slimmer

De Roomba is een robotstofzuiger die je huis reinigt als je op een paar knoppen drukt, of op een ingestelde tijd. Behoorlijk slim dus, en een tijd geleden waren we erg enthousiast over de Roomba 650! Het Eindhovense bedrijf Thinking Bits ziet toch nog wat ruimte voor verbetering. De Thinking Cleaner is een module die je op de Roomba klikt, waarna de stofzuiger via internet (een app op je smartphone of laptop) te besturen is!

Op zich zijn de meeste Roomba’s al zo in te stellen dat hij op een bepaalde tijd aan het werk gaat, maar met de internetverbinding wordt hij een stuk flexibeler! Als je een model hebt dat niet ingesteld kan worden, dan kan dit via de Thinking Cleaner voortaan wel; dan is het eigenlijk een ‘dubbele upgrade’.

WANT_THINKINGCLEANER
 
Thinking Cleaner is vanaf maart dit jaar verkrijgbaar voor 99 euro. In eerste instantie is de module bedoeld voor de Roomba 500 en 600-series, maar er wordt ook gewerkt aan een versie voor de 700– en 800-series. Meer info vind je op de website van Thinking Cleaner.

Reageer op artikel:
Thinking Cleaner: module maakt je Roomba-stofzuiger nóg slimmer
Sluiten