Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 30 okt 2017

Thrillers? Horror? Blow je mind met deze mindf*ck series voor Halloween

Nog even en het is weer Halloween. Uiteraard kunnen we je dan een lijst voorschotelen met de beste horror– en thrillerseries, maar dat is zo’n schot voor open doel. Daarom verblijden we je met series waar je nekharen van overeind gaan staan omdat het mindf*ck-gehalte hoog ligt.

Stranger Things

Als je nog niet aan Stranger Things bent begonnen, zijn we een beetje jaloers op je. Een meisje met telekinetische krachten helpt om een verdwenen jongen terug te vinden in een dorpje waar vreemde dingen gebeuren. Bovendien is het tweede seizoen net uitgekomen, dus je hebt een hoop om van te genieten.

The Leftovers

Wanneer twee procent van de wereldbevolking opeens verdwijnt, probeert de rest van de wereld te weten te komen wat er aan de hand is. Drie jaar later volg je agent Kevin Garvey die probeert de schijn hoog te houden. The Leftovers kijk je met HBO Go via deze link. Zo kom je Halloween wel door!

Top of the Lake

Als een twaalfjarig zwanger meisje zelfmoord probeert te plegen in een ijskoud meer in Nieuw Zeeland, stuit detective Robin Griffin op allerlei duistere geheimen. Top of the Lake kijk je op Netflix.

Black Mirror

Black Mirror bestaat uit losse afleveringen waarin de duistere kant van innovatie vaak op indrukwekkende wijze wordt weergegeven. Na elke aflevering zul je even nodig hebben om te verwerken wat je zojuist hebt gezien. Ook deze serie staat gewoon op Netflix. Lekker makkelijk!

Sense8

Sense8 gaat over acht individuen die opeens telekinetisch met elkaar in verbinding staan. Ze bezitten over elkaars vaardigheden en kennis en moeten samen vechten tegen de personen die hen willen uitschakelen. Dit toppertje werd helaas gecanceld, maar dat maakt de serie er niet minder spannend op. Bovendien komt er wel een film die alles netjes afsluit.

Meer series

Geen zin in series die je een beetje verwarren? Geen probleem. Netflix heeft genoeg series in andere genres voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Britse bingewatch-avond, documentaires die je slimmer maken of een avond vol komedie?

Reageer op artikel:
Thrillers? Horror? Blow je mind met deze mindf*ck series voor Halloween
Sluiten