Sam Dille
Sam Dille Gadgets 29 nov 2020

7 handige thuiswerk-gadgets om cadeau te doen tijdens de feestdagen

Iemand die thuiswerkt, heeft natuurlijk na de eerste lockdown al een eigen werkplek ingericht. Toch denken wij dat er een aantal thuiswerk-gadgets zijn die zelfs de meest ervaren thuiswerker nog niet heeft ontdekt. Perfect dus voor een Kerst of Sinterklaascadeau.

Thuiswerken is aan het begin van de coronapandemie voor iedereen een uitdaging geweest. Gelukkig gaan deze gadgets het thuiswerken een stuk prettiger maken. Van draadloos toetsenbord tot allround oplader: hier ga je geheid leuke thuiswerk-gadgets vinden om cadeau te doen tijdens de feestdagen.

7 leuke thuiswerk gadgets om cadeau te doen

Een handige allround muis: Logitecht Anywhere MX 3

Hoe kun je nou thuiswerken zonder een goed functionerende muis? Met de Logitech Anywhere MX 3 muis weten wij zeker dat de komende maanden thuiswerken goed te doen zijn. De nieuwe muis van Logitech is er een die overal makkelijk en functioneel te gebruiken is. De muis is draadloos en kan zowel via bluetooth, als een USB aansluiting verbinding maken met elke desktop en laptop. De muis kan met één druk op de knop makkelijk switchen naar verschillende devices. Er is zelfs een variant verkrijgbaar die speciaal afgesteld is op gebruik van een Apple device. Met deze gadget kun je voorlopig wel even vooruit.

Thuiswerk gadget: Logitech anywhere MX 3
Deze muis is geschikt voor alle devices. (Afbeelding: Logitech)

De Logitech Anywhere MX 3 is hier te koop

Een van de meest compacte thuis gadgets: Hp LaserJet pro

Voor iedereen die thuis voor werk of school regelmatig printjes moet maken, is een printer als HP LaserJet pro een perfect kerstcadeau. De printer is 20 centimeter diep en 35 centimeter breed, wat hem lekker compact maakt. Het is een snelle printer die wel achttien velletjes papier per minuut kan printen. Door middel van WiFi kun je met verschillende apparaten makkelijk verbinding maken en printen. Dit alles ook nog eens voor een relatief lage prijs. Deze gadget is dus een must have te noemen voor alle thuiswerkers.

Thuiswerk gadget: HP LaserJet M15w
Deze slimme printer zit vol met leuke features. (Afbeelding: HP)

Heb je interesse in deze printer? Je kunt de HP Laser Jet pro hier bestellen.

Professionele webcam: Logitech C920S

Tijdens Zoom of Teams-sessies is het altijd handig om een goed werkende webcam te hebben. Deze Logitech C920S is daar een goede keuze voor. De beeldkwaliteit van deze webcam is uitstekend, en hij kan makkelijk aan een laptopscherm of monitor geklikt worden. Doordat deze webcam twee microfoons heeft aan de zijkant is jouw stem duidelijk te horen aan de andere kant van de lijn. Het gezichtsveld van deze gadget is 75 graden, waardoor je ook met meerdere mensen tegelijk in beeld zichtbaar kan blijven. Met deze webcam zie jij er professioneel uit bij elke online sessie en kan jij nog wel een tijdje thuiswerken.

Thuiswerk gadget: Logitech 920S
Deze webcam brengt jou goed in beeld tijdens het zoomen. (Afbeelding: Logitech)

Wil jij deze webcam op je verlanglijstje zetten? Je vindt hem hier.

Een niet normal handig thuiswerk gadget: Aukey Omnia 65 Watt

Nu steeds meer apparaten zijn overgestapt naar een USB-C poort, terwijl veel van ons nog een USB-A kabel in huis hebben. wordt het steeds lastiger om nog goede opladers te vinden. Met de Aukey Omnia 65 Watt oplader is dit geen probleem meer. Deze snellader is te gebruiken voor alle USB-uitgangen, waardoor hij bijna elke soort laptop, tablet of smartphone kan opladen. Zo hoef je tijdens het thuiswerken niet eerst nog de goede adapter te vinden.

Thuiswerk gadget: Omnia 65 watt
de Omnia 65 watt laadt al jouw devices zonder moeite op (Afbeelding: Aukey)

Deze mega handige gadget is voor een mooi prijsje te koop op Amazon.

Magisch makkelijk: Apple Magic Keyboard

Alle Apple gebruikers onder ons die meer uit hun toetsenbord willen halen, moeten echt even Apple’s Magic keyboard checken. Het toetsenbord ziet eruit als een klassiek Mac-toetsenbord, met een bluetooth verbinding. De gadget laadt op met een USB-lader. Eenmaal opgeladen kan het toetsenbord een maand lang thuiswerken meegaan. Dit magische toetsenbord is een leuk, creatief en functioneel kerst -of Sinterklaascadeau.

Thuiswerk gadget: Apple Magic Keyboard
Dit keyboard kan een maand gebruikt worden zonder op te laten (Afbeelding: Apple)

Apple Magic Keyboard kopen? Je kunt hem hier vinden

Een heerlijke koptelefoon: Crossfade 2 Wireless

Voor de thuiswerker die ervan houdt een goed nummer te luisteren tijden het werk, is deze koptelefoon de perfecte uitkomst. De Crossfade 2 Wireless van V-Moda voelt comfortabel aan en heeft een geweldige geluidskwaliteit. Met een bluetooth verbinding is deze koptelefoon ook draadloos te gebruiken. Wanneer de accu is opgeladen kun je veertien uur lang naar muziek luisteren. De koptelefoon produceert heldere tonen, waar je goed de bas in kunt horen. De gadget is verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties. Met deze koptelefoon ga je muzikaal de komende thuiswerkdagen door.

Thuiswerk gadget: Crossfade 2 Wireless
De Crossfade 2 Wireless is een koptelefoon die jou helpt concentreren (Afbeelding: V-MODA)

Geïnteresseerd in deze draadloze koptelefoon? Hier kun je hem vinden.

Geen behoefte aan thuiswerk gadgets?

Als je liever gadgets cadeau geeft die je ook nog na de coronacrisis goed kunt gebruiken, hebben wij nog een leuke optie voor je. Lees hier  meer over een innovatieve douchespeaker.

Reageer op artikel:
7 handige thuiswerk-gadgets om cadeau te doen tijdens de feestdagen
Sluiten