Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 2 apr 2020

Thuiswerken? Win de devolo Magic 2 Multiroom Kit voor de perfecte setup

De crisis waar we ons in bevinden blijft voorlopig nog wel even aanhouden. En ja, dat is zwaar en brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor hoe het thuiswerken zo goed mogelijk gaat? In samenwerking met onze vrienden van devolo kunnen we je daar een handje mee op weg helpen.

Want devolo begrijpt dat er momenteel veel gevraagd wordt voor het thuisnetwerk. Aan de keukentafel heb je vast wel een goede internetverbindingen, maar hoe zit dat op je werkkamer op zolder? Hoe is het bereik daar? En hoe zorg je er voor dat je internetverbinding stabiel blijft zodat je goed je videogesprekken kunt voeren? De devolo Magic 2 Multiroom Kit helpt je met al deze oplossingen.

Zoek de ontvanger (Afbeelding: devolo)

Win de devolo Magic 2 Multiroom Kit voor het perfecte thuiswerken

De devolo Magic 2 Multiroom Kit is een zogenaamd powerline product waar we al eerder een review van hebben geschreven en zeer enthousiast over zijn. Deze set maakt gebruik van je elektriciteitsnetwerk en zorgt voor een internetsignaal via elk stopcontact in je huis. Je plaatst de ontvanger bij je modem en vervolgens plaats je de andere twee sets op de plekken waar je internetverbinding niet reikt of niet goed genoeg is. Vervolgens zorgen die punten er voor dat je WiFi-signaal versterkt wordt en elk hoekje van jouw huis bereikt. Bovendien is het ook mogelijk om een LAN-kabel te trekken uit de unit die je op het stopcontact hebt aangesloten. Als je die dan vervolgens in je laptop plugt, dan ben je er zeker van dat jouw verbinding echt optimaal is en je je videogesprekken perfect kunt voeren tijdens het thuiswerken.

thuiswerken
De set (Afbeelding: devolo)

Een ander voordeel is dat ze geen stopcontactruimte in nemen, want je kunt vervolgens nog een apparaat pluggen in de unit zelf en die van stroom voorzien. En de verbinding zelf is ook gewoon erg hoog. Hij wordt voorzien van een datadoorvoer van 2.400 Mbps. Dat betekent dus dat je als een razende download. Mocht je dus in huishouden nog te maken hebben met anderen die een beroep doen op het internet, dan ben je er zeker van dat de snelheden overal hoog en stabiel zijn. Thuiswerken is zoe een klein feest.

Overal een goede verbinding (Afbeelding: devolo)

En het mooiste van dit verhaal over thuiswerken en de devolo Magic 2 Multiroom Kit? We mogen er twee weggeven. Deze sets hebben aan adviesprijs van 299 euro, en is zodoende niet iets dat je even uit je mouw schudt. Maar geloof me, als je het hebt in je huishouden, ben je er zo enorm blij mee. Wil je dit winnen? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze set. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Veel succes alvast!

Reageer op artikel:
Thuiswerken? Win de devolo Magic 2 Multiroom Kit voor de perfecte setup
Sluiten