Thuiswerken wordt een eitje met deze drie gadgets

Thuiswerken valt of staat bij de juiste gadgets. Onmisbaar: een goede laptop, een koptelefoon waarmee je jezelf helemaal kunt afzonderen en vooruit – een supermoderne tv met haarscherp beeld voor de nodige ontspanning tussendoor.

Musthave onder de gadgets: Chromebook om te multitasken

Een laptop gebruiken we allemaal. Of je nu veel teksten schrijft, presentaties maakt of calls voorbereidt. Al deze taken zijn een eitje met de Acer Chromebook R13, dank zij de krachtige MediaTek M8173C processor. Deze processor zorgt er namelijk voor dat jouw laptop soepel blijft lopen, zelfs tijdens het multitasken. Je kunt dus verschillende dingen tegelijkertijd doen, zonder een haperende laptop.

Een fijne bijkomstigheid is dat deze laptop ook ideaal is te gebruiken in je vrije tijd. Bingewatchen, content bekijken en online shoppen gaat toch fijner op een laptop dan op een telefoon, dankzij het grotere scherm. Deze Chromebook heeft een 13,3 inch Full HD IPS scherm, waarmee je van een haarscherp beeld geniet vanuit iedere kijkhoek. Bovendien zijn het beeldscherm en toetsenbord 360° draaibaar, waardoor je deze fijne gadget ook makkelijk kan omtoveren in een tablet. Het beeldscherm is voorzien van touchscreen en kan dus als een echte tablet fungeren. Door het toetsenbord en het beeldscherm om te draaien, creëer je een ideaal klein tv’tje. De perfecte gadget om in huis te halen, dus.

De Acer R13 CB5-312T-K7SP is een Chromebook, waardoor je ermee met het besturingssysteem Chrome OS werkt. Zo geniet je van een enorme snelheid en krachtige prestaties. Je gebruikt op de Chromebook web-apps in plaats van de gebruikelijke software, wat er onder meer voor zorgt dat de laptop snel opstart. Dat wordt ondersteund door de 4 GB RAM en het 64 GB Flash-geheugen. Kom je gehaast een meeting binnen, dan pak je de laptop er snel bij en kan je direct aan de slag. Niet voor niets een van onze favoriete gadgets.

De perfecte noise cancelling headphone

Kun je je slecht concentreren als je huisgenoten teveel lawaai maken? Of merk je dat je door omgevingsgeluid en geluiden van de straat en verkeer ook snel raakt afgeleid? Dan is een écht goede noise-cancelling headphone onmisbaar. De Sony WH-1000XM4 is precies dat – dankzij het High Res Audio-geluid door de DSEE Extreme-codec ga je op in de muziek als jij dat wil, maar je kunt ook helemaal tot rust komen als je even ergens op moet wachten.

Waar je bij andere noise-cancelling koptelefoons soms toch nog wat van het achtergrondgeluid hoort, kan je met deze koptelefoon ongestoord muziek luisteren. Het feit dat je je met de koptelefoon helemaal van de buitenwereld kan afzonderen, vergroot alleen wel het risico dat je bepaalde dingen niet hoort die je juist wel wil horen: het verkeer, bijvoorbeeld. Daar heeft Sony iets voor bedacht: de koptelefoon heeft verschillende modi voor reizen, wachten en lopen. Iedere modus heeft een eigen niveau van ruisonderdrukking, waardoor je bepaalde geluiden gewoon mee kan krijgen.

Je kunt ook instellen dat de modi worden ingeschakeld op het moment dat je op een bepaalde locatie aankomt. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat je het tijdens het wachten op het station nog wel kan horen wanneer er reisinformatie wordt omgeroepen en dat dit uitgaat zodra de trein het station verlaat. Heb je een hekel aan de muziek die op kantoor altijd aan staat, maar wil jij je ook niet volledig afsluiten van jouw collega’s? Dan kan de koptelefoon stemmen herkennen en wel doorlaten, zonder het achtergrondgeluid te laten horen. Zodra je begint te praten, wordt de muziek automatisch gepauzeerd. Kijk, aan zulke gadgets heb je wat.

Het ligt misschien voor de hand dat door al deze features de accu van deze koptelefoon niet lang mee zal gaan, maar niets is minder waar. Eén volle accu is goed voor wel 30 uur lang luisterplezier.

Samsung tv met haarscherp beeld

De boog kan niet altijd gespannen staan: goed presteren als je thuiswerkt, kan niet zonder de broodnodige ontspanning. Dus maak jezelf af en te los van je werk en plof op de bank om op te gaan in je favoriete serie, game of film. Met de Samsung QE55Q95TAL geniet je van een fantastisch beeld. Deze tv geeft je namelijk een krachtige 4K-ervaring en zorgt met Quantum HDR 2000 voor onwijs gedetailleerde beelden. Dankzij de Direct Full Array geeft de tv sterke contrasten weer van pure, diep zwarte en heldere, witte beelden. Bovendien heeft de televisie 100% kleurvolume. De beelden van jouw film lijken daardoor levensecht.

De Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat je, ongeacht de bron, altijd kan genieten van 4K-resolutie. De bron wordt automatisch geanalyseerd en eventuele verloren details worden hersteld, wat zorgt voor een nog betere beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast wordt de helderheid van het beeld aangepast aan het omgevingslicht. ‘s Avonds komen je films dus mooi uit, terwijl je ook overdag geniet van heldere beelden. En dankzij de Ultra Viewing Angle zie je ieder detail vanuit elke hoek haarscherp.

Fanatieke gamers worden met deze Samsung televisie al helemaal verwend, dankzij allerlei features die speciaal ontwikkeld zijn voor gamers – het zogenaamde Real Game Enhance+. Met recht een high end gadgets voor de gamers onder ons. Je kunt er live televisie mee kijken en op gamen, maar je switcht ook heel eenvoudig naar allerlei streamingsdiensten, andere externe bronnen of een internetbrowser. Zo geniet je de hele dag door van allerlei soorten content.

Als de tv uit staat, schakelt de Ambient Mode in. De tv krijgt daarmee de look van een schilderij. Je kunt een eigen foto uploaden, maar het gevoel van een schilderij versterk je natuurlijk door te kiezen voor een beeld van een echt kunstwerk. Deze televisie is geschikt voor No Gap Wall-mount. Dat betekent dat je hem strak tegen de muur kan plaatsen. Met zo’n mooie televisie wil je natuurlijk niet dat het design verpest wordt door allerlei draden. Samsung heeft daarvoor de One Connect Box bedacht. In deze compacte doos zitten alle aansluitingen verwerkt. Die doos werk je gemakkelijk weg en wordt enkel met een bijna doorzichtig kabeltje met jouw televisie verbonden. Er zitten geen duidelijk zichtbare kabels rondom jouw televisie. Bijna niet van een echt kunstwerk te onderscheiden, dus.

In samenwerking met Expert

Reageer op artikel:
Thuiswerken wordt een eitje met deze drie gadgets
Sluiten