Mark Hofman
Mark Hofman Tech 12 nov 2018

Thunder Purple variant OnePlus 6T verschijnt toch in Nederland

OnePlus wilde er eerder niks over zeggen, maar het leek dat Thunder Purple niet naar Europa zou komen. Geruchten lieten weten dat de OnePlus 6T variant niet zou verschijnen in Amerika en ook Europa was een twijfelgeval. Maar de producent maakt het nu toch bekend: de OnePlus 6T variant Thunder Purple verschijnt toch echt in Europa. En dus ook in Nederland. 

Thunder Purple voor OnePlus 6T

OnePlus lanceerde begin deze maand de gloednieuwe OnePlus 6T. Het toestel werd hierbij voorzien van twee verschillende kleuren zwart: Midnight Black en Mirror Black. Hierbij was de eerste een matte variant van het toestel en glimt de tweede. Echter zagen we in China de kleur Thunder Purple voorbij komen. Op de vraag of deze naar Europa kwam, wilde OnePlus nooit echt reageren. Daarbij meldde geruchten dat de variant niet eens in Amerika beschikbaar zou zijn. Maar gelukkig is daar verandering in gekomen.

OnePlus lanceert op 15 november de OnePlus 6T Thunder Purple limited edition in Europa en Noord-Amerika. De gradiënt vervaagt van zwart naar paars onder de matglazen achterkant van het toestel, welke door de ‘S’-curve van extra diepte wordt voorzien. Volgens OnePlus zelf is de kleurkeuze geïnspireerd door bliksem en donder bij schemering. CEO Pete Lau is er zelf bijzonder enthousiast over:

Thunder Purple variant voor OnePlus 6T

Volgende grote stap?

De OnePlus 6T wordt wereldwijd lekker opgepakt. Het toestel krijgt positieve reacties en weet gebruiker te verrassen. Iets wat het ook wist te doen met Noah, die het toestel testte voor een review.  Sinds de OnePlus 6 kun je de toestellen volwassen noemen en daar weet de OnePlus 6T nog een schepje bovenop te doen. Niet alleen qua design, maar ook met toevoegingen zoals de gloednieuwe optische vingerafdrukscanner. De toestellen werden populair door de extreem lage prijs van de OnePlus One en sindsdien is op dat gebied wel iets veranderd. Maar het is een prijsstijging waar kwaliteit zonder enige twijfel mee gepaard gaat. En dat is met de OnePlus 6T zeker terug te zien.

Thunder Purple variant voor OnePlus 6T

Benieuwd naar de hele review van de OnePlus 6T? Check hem dan hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Thunder Purple variant OnePlus 6T verschijnt toch in Nederland
Sluiten