Tiger King-soap gaat door: Jeff Lowe claimt dat er lijken in dierentuin liggen

Er komen steeds meer lijken uit de kast grond rondom Tiger King Joe Exotic. In het nieuwste hoofdstuk komt Jeff Lowe met een heel bijzondere onthulling.

Gisteren werd bekend dat Carole Baskin de dierentuin van Tiger King Joe Exotic krijgt van de rechter. Exotic zette de zoo op de naam van zijn moeder om hem zo uit handen te houden van Baskin, die een miljoen van hem tegoed heeft. De rechter vond het een frauduleuze actie en stak daar een stokje voor. Het is slecht nieuws voor Jeff Lowe die de huidige eigenaar van de dierentuin in Oklahoma is.

Jeff Lowe versus Carole Baskin

In een interview aan TMZ geeft Lowe nu openheid van zaken. Hij claimt dat hij geen negatieve gevoelens heeft jegens Carole Baskin na de serie. Hij zegt de dierentuin nooit gewild te hebben. “In al mijn eerlijkheid, dat mensen waarschijnlijk niet zullen geloven, vind ik dat ze de zoo verdient. Ze verslaat Joe, terwijl hij zich niet verdedigt. Wij spanden geen zaak aan omdat we wisten dat het recht aan haar kant stond. We wilden de grond geen eens.”

Lowe zegt al eerder van de grond van de Tiger King af te willen. Hij heeft het geprobeerd om te doneren aan een indianenstam. Volgens hem ligt er een lijk van ‘native American’-afkomst op het terrein begraven. “Wij vinden dat zei het recht hebben om het land en zijn lichaam te beschermen.”

Genoeg voor een tweede seizoen Tiger King?

Maar dat is slechts het topje van de ijsberg volgens Lowe. Hij claimt dat er meerdere lijken begraven liggen op de grond van de dierentuin. In de serie zelf kwam al naar voren dat er vermoedens zijn dat er meerdere tijgers zijn begraven door Joe Exotic.

“Ze mag deze grond vol vervloekte herinneringen hebben,” gaat Lowe in zijn relaas verder. Hij wil de zoo achterlaten als een complete hel. “Ik ga er niets meer aan doen. De bamboe woekert over het land.” Het lijkt genoeg stof seizoen voor een tweede seizoen Tiger King. Eerder liet een andere hoofdrolspeler al weten een tweede seizoen van de serie te zien zitten. Ook wordt er gesproken over een film.

 

TMZ

Reageer op artikel:
Tiger King-soap gaat door: Jeff Lowe claimt dat er lijken in dierentuin liggen
Sluiten