Tiger King-ster hint op tweede seizoen van populair Netflix-serie

Tiger King is misschien wel de verrassing van 2020. De docu-serie over Joe Exotic wist vriend en vijand letterlijk te verbazen.

Vanwege het succes van Tiger King lijkt er veel meer in de planning te zetten. Tenminste, als we John Reinke mogen geloven. Volgens hem zijn er nog honderden uren aan niet gebruikt beeldmateriaal, waarvan makkelijk een tweede seizoen mogelijk is. “Er is zoveel meer content dat moet worden gebruikt en ik weet dat Netflix materiaal heeft voor twee a drie uitzendingen. Het netwerk zal daarvoor met mij contact houden,” vertelt de man aan The Mirror.

‘De FBI is nog lang niet klaar’

In het interview gaat Reinke verder over Tiger King. “Er is nog zoveel meer materiaal. Joe kreeg verschillende filmmakers over de vloer die allemaal materiaal hebben gemaakt. Zij filmden alles en waarschijnlijk komen deze beelden binnenkort ook aan de oppervlakte.” Ook praatte hij over de arrestatie van Exotic, wat volgens hem nog niet allemaal is gelopen. “Er zijn veel leven ondersteboven gekeerd door de gebeurtenissen. Het is nog niet over. Ik denk dat de FBI nog lang niet klaar is met alles en iedereen te onderzoeken die in de docu-serie voorkomt. Er gaan mogelijk nog meer mensen hangen.”

Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan over een nieuw seizoen Tiger King. Eerder lieten producers Eric Goode en Rebecca Chaiklin weten aan Entertainment Weekly dat er mogelijk een nieuw deel komt. Ook gaan er geruchten over een Tiger King-film.

Tiger King Joe Exotic
Joe Exotic is de flamboyante hoofdrolspeler in de docu-serie. (Afbeelding: Netflix)

John Reinke

John Reinke was jarenlang de rechterhand van Joe Exotic. Nee, niet op de manier zoals zijn twee ex-bruidegoms dat deden. Hij werkte veertien jaar voor Exotic waarin hij de manager van de dierentuin was. De man met de twee kunstbenen was een van de wonderlijke karakters in Tiger King. In de laatste aflevering konden we zien dat hij zich tegenwoordig vooral op autocross richt.

Hoe gaat het nu met de Tiger King?

Tiger King is een groot succes te noemen. In de serie rondom Joe Exotic zien we verschillende flamboyante dierentuineigenaren. Het laat zien hoe er in de Verenigde Staten omgegaan wordt met wilde dieren. De Tiger King zit op dit moment een celstraf uit van 22 jaar vanwege het beramen van een huurmoord op Carole Baskin en het mishandelen en doden van verschillende katachtigen.

Reageer op artikel:
Tiger King-ster hint op tweede seizoen van populair Netflix-serie
Sluiten