Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Digital 18 dec 2020

TikTok deelt uit voor kerst: vier maanden gratis Apple Music

TikTok ziet ook wel dat de feestdagen er dit jaar iets anders uitzien. Daarom komt het populaire platform met een toffe actie voor zijn gebruikers. Het is nu mogelijk om vier maanden gratis toegang te krijgen tot Apple Music.

Volgens website The Apple Post is de actie al van start gegaan en geldt deze alleen voor gebruikers die nog nooit een abonnement op Apple Music hebben gehad.

TikTok geeft Apple Music gratis weg

Apple Music is vanaf nu vier maanden gratis te proberen. Dit is het resultaat van een deal tussen Apple en TikTok. De twee bedrijven sloegen eerder dit jaar de handen al ineen voor een partnerschap. Zo werkt Apple samen met populaire makers van TikTok en plaatst dat bedrijf bepaalde producten in de feeds van gebruikers. Zo dook afgelopen maand opeens de iPhone 12 mini regelmatig op. Misschien vond je het een beetje irritant, maar het zorgt er nu dus wel voor dat ook jij gratis gebruik kan maken van Apple Music.

Mensen met de iOS-app van TikTok op hun telefoon kunnen een in-app notificatie verwachten. Die melding brengt je naar het scherm waar jij je vier maanden gratis Apple Music kan claimen. Vier maanden gebruik maken van de streamingdienst zonder ook maar een cent te betalen, daar worden wij Hollanders blij van! Officieel gezien weten we nog niet heel veel over de voorwaarden van de actie, maar The Apple Post zegt wel dat je tot 4 januari 2021 de tijd hebt om er gebruik van te maken. Daarna komt de speciale actie tot een einde.

De actie in beeld (Afbeelding: The Apple Post)

TikTok laat overigens wel weten dat deze actie alleen geldt voor nieuwe abonnees. Wanneer jij ooit eens gebruik gemaakt hebt van een proefperiode of een andere actie, of zelfs een abonnement gehad hebt, is het niet mogelijk om de vier gratis maanden te claimen.

Meer van dit soort acties

Het is niet de eerste keer dat Apple Music, door middel van een actie, voor langere tijd gratis te gebruiken is. Zo loopt er op dit moment een zelfde soort actie met Shazam. Gebruikers van dat platform kunnen zelfs vijf maanden gratis Apple Music claimen. Eerder dit jaar had ook de MediaMarkt een toffe actie. Het was toen ook mogelijk om vier maanden gratis toegang te krijgen tot het platform.

Er zijn dus kansen genoeg om de streamingdienst zelf een keertje uit te proberen. En als je dat dan doet, luister dan ook zeker even naar de populairste albums en nummers van het afgelopen jaar. De hele lijst zien, check dan dit artikel!

Reageer op artikel:
TikTok deelt uit voor kerst: vier maanden gratis Apple Music
Sluiten