Ontbytes: Tim Cook achter een Surface Pro 4, customized trui to go en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Sweater to go

Normaal gesproken duurt het proces van tekentafel tot kledingwinkel tussen de twaalf en achttien maanden. Maar bij Adidas kun je nu een sweater to go halen. Het Duitse merk heeft een pop-up store geopend in Berlijn, waar je op een trui op maat kan laten maken om direct mee te nemen.

Je komt binnen in een darkroom, waar verschillende patronen op je geprojecteerd worden. Met een 3D-scan worden je maten opgemeten. Een machine breit, wast, droogt en verpakt de trui. Vier uren later heb je een Adidas sweater van merinowol. Kost je 200 euro.

Tim Cook achter een Microsoft Surface Pro 4

Techhumor tijdens een beurs voor ontwikkelaars in China, waar Apple-CEO Tim Cook ook aanwezig was. Microsoft leverde als sponsor op driehonderd bureau’s een Surface Pro 4, de laptop die de MacBook moet doen vergeten. Er stond ook een exemplaar klaar voor Cook en uiteraard zwierf er al snel een foto met zijn naamkaartje op Twitter.

Sensor vingerafdruk op achterkant Galaxy S8

De sensor voor de vingerafdruk zit bij de Samsung Galaxy 8 aan de achterzijde, onder de camera. Ook de drie kleuren waarin de nieuwe smartphone van Samsung uitkomt, zijn bekend: black sky, orchid grey, and arctic silver.

Snackbyte: Alexa, drie bier graag

Alexa is een ring die reageert op je stem. Als je iets nodig hebt, kun je de ring roepen en een bestelling plaatsen. Die wordt daarna zo snel mogelijk geleverd. Klinkt beter dan een trouwring.

Alexa van Amazon zien we overigens steeds vaker voorbij komen. Lees in dit artikel waarom Amazon’s Alexa de heerser van de smart home markt is.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Tim Cook achter een Surface Pro 4, customized trui to go en meer
Sluiten