Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Apple 9 maart 2019

Tim Cook vangt blunder Trump lollig op met nieuwe Twitter naam

Iedereen heeft er wel eens last van dat ze een naam vergeten of iemand per ongeluk iets anders noemen. Ook Donald Trump ontkomt er niet aan, maar helaas voor de Amerikaanse president valt het wel wat meer op wanneer hij zo’n vergissing maakt. Al helemaal wanneer hij dat doet bij iemand die toch wel alom bekend is. Zo noemde Trump onlangs tijdens de American Workforce Policy Advisory de CEO van Apple doodleuk Tim Apple. In eerste instantie leek het alsof de heer Cook het niet echt doorhad, maar aan zijn nieuwe Twitter naam te zien blijkt de man de “Apple” wel degelijk gehoord te hebben en kan hij er wel om lachen.

Van Tim Cook naar Tim Apple

Sindskort heeft heeft Tim namelijk een andere achternaam gekregen op Twitter en heet hij nu Tim met als achternaam het Apple logo. Cook kan soms wat stijfjes overkomen maar het blijkt dat de man toch wel humor heeft. Natuurlijk is een dergelijke vergissing van Trump ergens enigszins te begrijpen aangezien Cook tegenwoordig synoniem staat voor Apple als bedrijf. De man heeft behoorlijk wat bewerkstelligd sinds hij het van Steve Jobs overnam en onder hem hebben we onder andere de iPad Pro, de Apple Watch en de AirPods zien verschijnen.

Of toch geen foutje?

Overigens is de transcript van het gebeuren dusdanig neergezet, dat het lijkt alsof het helemaal geen vergissing was van Trump. In de video lijkt het toch echt alsof de president Apple als achternaam gebruikt, maar als je de transcript leest is er een streepje geplaatst tussen Tim en Apple: Tim-Apple. Dit zou moeten aanduiden dat Trump de CEO bij zijn voornaam noemde en vervolgens de naam van het bedrijf er nog achteraan gooide. Oh well..

Tim Cook Twitter

In de tussentijd is Apple druk bezig met zijn Netflix-killer, maar het lijkt allemaal niet zo soepel te verlopen. Volgens de berichten zou dat helaas alles met Tim Cook te maken hebben.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Tim Cook vangt blunder Trump lollig op met nieuwe Twitter naam
Sluiten