Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 01/06/2018

Met de TimeFlip houd je perfect bij wat je op een dag allemaal doet

Ken je dat gevoel dat je aan het einde van de dag het idee hebt dat je enorm veel hebt gedaan, maar dat je je taken van die dag eigenlijk nog niet af hebt? Dan vraag je je af waar alle tijd naar toe is gegaan. Als je daar vaak last van hebt, dan doe je er verstandig aan om in een document bij te houden wat je doet. Maar dat is om heel eerlijk te zijn rotwerk. Gelukkig is er nu de TimeFlip, die je kan helpen met begrijpen wat je de hele dag nou precies doet.

Houd je activiteiten bij met de Timeflip

De TimeFlip is een soort kubus die je op je bureau zet. De TimeFlip is voorzien van 12 verschillende iconen, waarbij elke icoon voor een bepaalde bezigheid staat. Er zitten standaard iconen bij, maar je kunt ook eigen iconen maken. Door de TimeFlip te koppelen aan je telefoon en daarbij gebruik maakt van een speciale app. Door dit alles te activeren en de TimeFlip met een bepaald icoon naar boven te zetten, begint er een timer te lopen. Op die manier houd je perfect bij wat je op een dag nou precies doet.

Als je het heel eerlijk doet, dan zul je aan het einde van de dag zien hoeveel tijd je kwijt bent met het beantwoorden van je emails, hoeveel tijd je eigenlijk te veel doorbrengt op Facebook, hoe lang je in je browser dingen doet en ga zo maar door. Het resultaat kan wellicht confronterend zijn, maar aan de hand daarvan kun je ook weer leren.

Timeflip

Mocht je interesse hebben in de TimeFlip, dan kun je hem voor zo’n vijftig euro bestellen op de website van de maker. Wil je liever effectief zijn met het inrichten van een kleine kamer? Dan is dit een goed voorbeeld.

Reageer op artikel:
Met de TimeFlip houd je perfect bij wat je op een dag allemaal doet
Sluiten