Daniel Koster
Daniel Koster 29 jul 2016

Mis ‘m niet: unieke timelapse die uit 3 jaar tijd en 1 miljoen foto’s bestaat

Het internet staat vol met timelapses. Op WANT vind je echter enkel de crème de la crème. Wat dacht je van deze timelapse die een onverwacht glibberig einde kent? Nu hebben we echter een timelapse voor je in petto van een heel ander kaliber. Ons petje gaaf af!

Petje af voor deze unieke timelapse

`
Zo, je moet er maar de tijd en inzet voor hebben. Fotograaf Keith Loutit heeft namelijk het maken van timelapses definitief naar een hoger niveau getild. Het kostte hem vijfhonderd dagen verdeeld over drie jaar om dit unieke beeld te schieten. In die vijfhonderd dagen schoot ‘ie trouwens ook nog eens één miljoen foto’s. Dat alles om Singapore op een manier vast te leggen zoals dat nog nooit eerder is gedaan. Kijk, dat noemen we nou nog eens passie. Het resultaat is daarbij gelukkig ook nog eens fenomenaal. Al dat harde werk is dus dubbel en dwars beloond:

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Ben je geïnspireerd? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met het maken van een timelapse. Het enige dat je hier voor nodig hebt is je telefoon en een statief. Wat dacht je van dit handige statief op creditcardformaat? Juist, ideaal! En wie weet: het kan maar zo dat jouw resultaat zo uniek is dat-ie op WANT.nl terechtkomt!

Reageer op artikel:
Mis ‘m niet: unieke timelapse die uit 3 jaar tijd en 1 miljoen foto’s bestaat
Sluiten